Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС СТИЖЕ НЕВЕРОВАТАН ПРЕОКРЕТ! Месец у Бику доноси промене за три хороскопска знака

Месец, планета која открива како се осећамо у животним ситуацијама, мења знак и улази у Бика око 21 час где ће донети позитивне промене за Бикове, Девице и Јарчеве.

1700826684_shutterstock_157315229.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Месец у астролошком знаку Бика доноси смиреност, уживање у удобности и фокус је на материјалне и емотивне потребе. Бик је земљани знак, па Месец у овом знаку наглашава потребу за стабилношћу и сигурношћу у животу.

Ово је период када се људи могу осећати емотивно повезани са материјалним стварима - удобност, храна, уметност или природа могу имати снажан утицај на емоционално стање. Такође, људи могу бити посебно привржени својим рутинама и уживати у свакодневном животу.

Међутим, Месец у Бику може донети и изазове у смислу тврдоглавости или отпора променама. Људи могу бити врло привржени својим ставовима и теже прихватати промене, често због страха од губитка сигурности.

Ипак, овај положај Месеца може бити користан за фокусирање на практичне задатке, постављање дугорочних циљева и дубоко уживање у тренуцима који доносе сигурност и удобност.

Месец у Бику је добар период за Бикове, Јарчеве и Девице.

 

БИК

Други део дана ће бити продуктиван за вас јер ћете осетити налет позитивног расположења и енергије. Многи људи имаће потребу да се сретну са вама.

 

ЈАРАЦ

Леп дан за планирање љубавног сусрета. Обрадујте вољену особу неким гестом.

 

ДЕВИЦА

Добар је моменат да испланирате путовање. Једна особа ће вам се јавити из иностранства. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas