Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Следи нам делимично ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА у Бику 30. априла: Како ће то да се одрази на сваки хороскопски знак?

Ово помрачење се дешава на десетом степену Бика (дсети степен је степен Јарца), па можемо да кажемо да ће се одразити на кријеру, новац и личну трансформацију

1650963327_profimedia-0091901469.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

На дан када је помрачење, било би пожељно да не радимо тешке, како физичке, тако ни умне послове. Помрачење уме да црпи енергију, ако можете тог дана сведите своје активности на минимум. Многи од нас ће доживети унутрашње велике трансформације. Могу да буду болне, али ће нас свакако извести на прави нови пут живота.

Делимично помрачење сунца и утицај на знакове хороскопа

Ован

Поље финансија вам је наглашено. Или неочекивано добијате неки новац, или се појављује стари дуг на који сте потпуно заборавили.

Прочитајте још: Три хороскопска знака имају мање смисла за ХУМОР од осталих: Да ли се слажете?

Бик

Доживљавате емотивно - финасијску промену. Ваш однос се из корена мења што ће за неке људе у вашем окружењу бити болно.

Близанци

Помрачење је у 12. кући што може да укаже на тајну купивину нечега што ће се испоставити као потпуно погрешна инвестиција!

Рак

Изненадни трошкови који ће покренути позајмицу у виду кредита или позајмица од пријатеља.

Лав

Имате идеју која се већ дуго "крчка" у вама. Она је добро, али немојте је спроводити пар дана пре и пар дана после помрачења.

Девица

Вама ово помрачење доноси изненадно путовање! Само се припазите скривених трошкова.

Вага

Ви желите инстант промену која се тиче вашег физичког изгледа. Добро размислите да се не бисте после кајали.

Шкорпија

Изненадне промене када је партнерски живот у питању. Све што партнер у финсијском смислу затражи од вас повуците ручну и чекајте да прође помрачење.

Прочитајте још: ШТА БИСМО БЕЗ ЊИХ! Жене ОВИХ 6 хороскопских знакова важе за НАЈЈАЧЕ, али свака на свој начин

Стрелац

Поље здравља вам је наглашено. Ослушните свој организам и он ће вам тачно рећи где је проблем.

Јарац

Трошкови када су весеља у питању. Поклони за рођендане и то дечији или битан датум када је партнерски живот у питању.

Водолија

Могућа су улагања у заједничку породичну некретнину или позајмица неком од блиских чланова породице.

Рибе

Ако сте планирали да продајете некретнину или ауто обавезно сачекајте да прође помрачење!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas