Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉАН ХОРОСКОП ЗА ВИКЕНД: Раковима се јавља СТАРИ ПОЗНАНИК, Вагама се МЕЊАЈУ ПЛАНОВИ У ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ

Сазнајте како су вам звезде наклоњене у периоду од 23. до 26. јуна

1687528957_vikendho.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за викенд од 23. до 26. јуна 2023!

Ован

Иако иначе више волите активан одмор и волите да одете негде за викенд, сада се ипак одлучујете за одмор. Овај период је био веома напет у пословном смислу, а чини се да ће у наредном периоду бити још изазова. Не дозволите да вас то обесхрабри, увек ћете пронаћи идеално решење!

Бик

Овај викенд је идеалан за романтично путовање. Довољно је отићи на путовање ван града - то ће изазвати страст у вашој романтичној вези. Иако имате добар однос са партнером, овог викенда бисте могли да га још више продубите.

Близанци

Ваши пријатељи имају пуно планова за овај викенд, али ви нисте расположени за велико друштво. Потребни су вам мир и време за приватне хобије и читање. Откажите аранжмане који вас узнемиравају и препустите се сопственим жељама.

Рак

Овог викенда могао би да вам се јави стари познаник којег дуго нисте видели. Имајте на уму да се људи мењају и не дозволите да вас то сруши. Прихватите особу такву каква јесте и извуците најбоље из разговора за вас.

Лав

Осећате се као да се стално борите за нешто – бољу везу, већу плату... Не заборавите да ви нисте ваш посао, а ни једна лоша веза коју имате не говори ништа о вама самима. Размислите о себи и урадите нешто овог викенда што већ дуго нисте радили.

Девица

Викенде увек планирате у договору са најмилијима, али се често с њима не слажете око својих жеља и планова. Можда је ово прави тренутак да се забавите без њих – идите сами на жељени концерт. Можда ћете тамо упознати некога са сличним интересовањима као и ваша.

Вага

Чак и ако су вам се планови за викенд променили у последњем тренутку, не очајавајте. Понекад нас неочекиване ситуације узнемире, али то не значи да је све што се дешава лоше. Живите живот дан по дан и покушајте да не будете под стресом.

Шкорпија

Физичка активност је оно што вам треба овог викенда. Бициклизам, планинарење или нека друга рекреација на отвореном би били идеални за вас. Пронађите тим и забавите се на активном одмору заједно!

Стрелац

Таман када сте помислили да све долази на своје место, појавиле су се нове пословне бриге. На срећу, ништа није толико забрињавајуће да вам поквари планове за викенд. Одморите се јер сте га заслужили од напорног рада који води до викенда.

Јарац

Можда вас муче неке недавне свађе са пријатељем, али не обраћајте превише пажње на то. Понекад је боље пустити да се ствари саме следе. Када прође неко време, позовите пријатеља и поново разговарајте о несугласицама које су се десиле између вас.

Водолија

Иако ће вам ово лето бити прилично радно, то не значи да се неки мини одмори неће десити. Овог викенда правите коначне планове за одмор на који ускоро идете и веома сте узбуђени због тога. Не заборавите да направите листу ствари које треба да купите пре одмора како не бисте све урадили у последњем тренутку.

Рибе

Проведите овај викенд у друштву своје породице. Могуће су неке мање несугласице, али то је све нормално када се на неком скупу окупи велики број људи. Не брините о томе, само будите опуштени и уживајте у тренутку!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas