Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљан НОВЧАНИ ХОРОСКОП за сваки знак: Неки припадници Зодијака ће морати да пазе на сваки динар, док ће други уживати у изобиљу

Погледајте у каквој ћете финансијској ситуацији бити током 2024. године

1704286312_Foto-Shutterstock-horoskop-novcani-2024.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Хороскоп за 2024. годину вас саветује како да управљате својим финансијама, ево каква ће вам бити Нова година када је у питању новац. Представљамо вам велики новчани годишњи хороскоп за сваки знак, за 2024. годину!

ОВАН

Новчани хороскоп за 2024. годину саветује вам да трошење прилагодите својим вредностима. Сам почетак 2024. доноси вам добру финансијску ситуацију и могућност за напредак, али је важно да се не "залетите" са новцем и превише потрошите. Првих пет месеци 2024. године користите да уштедите, јер вам у другој половини године долази лепа животна промена, која ће захтевати веће инвестиције. "Удар" на новчаник очекујте тек после 5. децембра, тада ћете морати да пазите на сваки динар. 

БИК

За вас новчани хороскоп за 2024. годину саветује велики опрез током прве половине године. Новца ће бити довољно, не морате да трипут мерите и једном сечете, али неће бити добар период за веће трошкове које нисте планирали. Плутон, планета трансформације, биће у Водолији током већег дела године и могуће је да вас чекају промене по питању посла. Запамтите, у таквој причи новац заправо није све - можда ћете прихватити и понуду која на прву лопту није финансијски блистава, али вас већ за неколико месеци чека озбиљан напредак.

БЛИЗАНЦИ

Јупитер, планета ширења и раста, биће у Бику током првих пет месеци 2024. године. Новчани хороскоп вам зато поручује - овај период искористите да залечите "ране" на свом текућем рачуну. Отплатите кредите или дуговања и нипошто се не задужујте поново пре јуна. Лето је најбољи период за вас када је новац у питању, иако ћете потрошити више него што сте мислили на преко потребан одмор пун уживања. Тек је период након октобра 2024. критичан за ваше финансије. 

РАК

Ваш новчани хороскоп за 2024. саветује да се примирите и не "пеглате" картицу без потребе све до маја. Година вам почиње у знаку штедње, али ћете бити паметни и пажљиви и нећете осетити да вам било шта недостаје. Период за ризике по питању новца почиње од октобра, ако сте планирали промену посла или разговор о повишици, одложите га за тада. Имаћете више аргумената, полета и енергије и то је прави тренутак да унапредите своју финансијску ситуацију! 

ЛАВ

Новчани хороскоп за 2024. годину саветује вас да користите енергију пуног и младог Месеца за све промене које планирате! Било да је у питању велики потез у каријери, или већа инвестиција као што је кредит или аутомобил, пажљиво планирајте и бирајте тренутак. У животу је све ствар тренутка, а најбољи период за ваше финансије биће лето 2024. Млад Месец у Лаву 4. августа обасјаће управо ваше новчано поље, донећете праву одлуку и бићете на добитку, иако ће трошак бити велики. Ова година је одлична и да започнете манифестације везане за новац, богатство и изобиље, привући ћете добре ствари!. 

ДЕВИЦА

Ваш новчани хороскоп за 2024. годину отвара пут благостања! Након више година релативно неизвесне финансијске ситуације, новац вам стиже у већим количинама него икада. Могуће је да је у питању разрешење неког наследства, или враћање дуга драге особе, али у новој години, ви "пливате у лови"! Кључни моменти у вашем финансијском хороскопу 2024. биће период од 25. марта до 25. априла, као и сам крај септембра. 

ВАГА

Хороскоп за новац 2024. вас упозорава да будете опрезни, посебно када су нова партнерства у питању. Можда вам неко нуди нови, заједнички пројекат, можда је реч о заједничком улагању са партнером, али звезде вам кажу - опрез! Неће сваки део 2024. године бити идеалан за овај вид удруживања. Ваш новац мора да остане ваш, и са неким људима у животу мораћете да поставите јасне границе, како финансије не би поквариле ваш однос. Бићете стабилни по питању новца највећи део године, али критичан период биће вам од октобра до децембра. Тада добро размислите ако вам неко нуди "прилику коју не треба пропустити", могуће је да ћете се грдно покајати! 

ШКОРПИЈА

У вашем новчаном хороскопу за 2024. годину, други људи биће кључни! За разлику од Ваге, која мора добро да пази на партнерства и заједничка улагања, вама ће управо други људи донети успех и благостање, а самим тиме и више новца. Новчани хороскоп вам саветује да у првој половини године пажљиво управљате финансијама, а потом у другој половини 2024. године уложите напор, храброст и срце како бисте "изгурали" заједнички пројекат са драгом особом. Инвестиција ће бити велика, али ће велики бити и добитак. Могуће је да ће вам бити потребна помоћ не једне, већ две особе из ваше околине, од којих једну познајете тек неколико месеци, али вам срце каже да би требало да јој верујете. 

СТРЕЛАЦ

Ваш новчани хороскоп саветује да у прва три месеца 2024. године поведете рачуна о другима. У вашој околини налази се особа која није у сјајној финансијској ситуацији, и уколико можете, помозите јој. Наравно, уколико сте и сами "танки", немојте трошити више него што можете да издвојите. Али добра енергија вашег доброг дела, које можда и не мора да буде финансијски значајно, даље ће "погурати" вашу годину ка изобиљу. Могућа је промена посла средином године, и нова позиција са свим изазовима доноси и значајно повећање зараде. Тек од новембра креће период када ћете кућном буџетирању морати да приступите рационалније. 

ЈАРАЦ

Новчани хороскоп вам предвиђа добитак у 2024. години само ако будете радили заједнички на напретку. Могуће је да је у питању нека особа са посла, или чак партнер, а потребно је да заједно кренете ка бољој ситуацији када је у питању новац. Нова година ће вас натерати и да преиспитате свој став према трошењу, нарочито преко лета - да ли штедите на правим стварима, и да ли новац "бацате" на оно што заиста желите, или поступате како мислите да треба? Одвојите неко време и размишљајте о томе како би требало да располажете новцем! 

ВОДОЛИЈА

Крај марта и почетак априла су најбољи периоди за новац код вас, не пропустите шансу за напредак у 2024. години! Хороскоп вам предвиђа одличну прилику да зарадите више новца, било напредовањем на послу или налажењем потпуно новог извора прихода. Ваша машта биће кључна, и оно што замислите донеће вам дугогодишњи новчани напредак! Будите пажљиви самим крајем године, када Марс буде ретроградан од 9. децембра, постоји шанса да преузмете превише на себе и неопрезно уђете у ризик који може много да вас кошта. 

РИБЕ

Новчани хороскоп за 2024. вам предвиђа одличан почетак године, бићете паметни са новцем и као да ћете стално налазити неке "свотице" на које сте заборавили, а које су вам баш сада потребне да бисте се нечим почастили. Трошићете у 2024. години пуно на драге људе, могуће је да ће у вашој околини бити много венчања, усељења, рођења деце или сличних прилика које захтевају лепе поклоне. Добар новчани период траје све до јуна, када би требало да пажљиво процените коју своту месечно одвајате у "штек" који се не дира ни под којим условима. Управо та штедња исплатиће вам се крајем године, када ћете имати прилику да једном већом инвестицијом решите велико питање у животу. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas