· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни хороскоп 01. јул: СТРЕЛАЦ је маштовит, РИБЕ теже ка слободи

Дневни хороскоп за петак, 1. јул доноси добре вести за Овнове

1656337368_masta.jpg
Фото: унспласх.цом

ОВАН

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас, већ неко време, мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите.

Прочиртајте још: Коме ЈУЛ МЕСЕЦ пружа још једну љубавну шансу, а коме доноси потпуно ново искуство?!
 
БИК

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данас вам не следују крупнији помаци осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.
 
БЛИЗАНЦИ

Нисте добили очекивани одговор у вези посла који вас је јако заинтригирао. Ипак, очекујте новост која ће подгрејати наду да није све готово. Пред вама је озбиљан разговор и најбоље је да се на време темељно припремите.
 
РАК

Тензира вас мешање једног члана породице у ваше одлуке. Образлажући своје сјајне идеје, амбициозно започињете разговор који се, потом, завршава катастрофално. Ваше вербалне вештине данас нису на завидном нивоу, повуците се.
 
ЛАВ

Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, јер ако се залетите коцка ће пасти управо на ону страну на којој је најмање очекујете.
 
ДЕВИЦА

Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.
 
ВАГА

Интригира вас неко нов и тренутно покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове љубавне авантуре нарочито ако још увек нисте рашчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче, могу постати непремостива препрека за нову романсу.
 
ШКОРПИЈА

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.
 
СТРЕЛАЦ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано за ваш приватни и љубавни живот.
 
ЈАРАЦ

Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером.
 
ВОДОЛИЈА

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

Прочитајте још: Најемотивнији хороскопски знаци: Пазите на њихова осећања
 
РИБЕ

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.