· · Коментари: 0

Дневни хороскоп 10. новембар: ОВНОВИМА нове пословне понуде, а ова два знака ће доживети изненађење

Један знак очекују промене

1667995581_iznenadjenje.jpg
Фото: Схуттерстоцк

ОВАН

Прихватате нове пословне обавезе иако нисте сигурни како оне функционишу. Да бисте све савладали потребно је додатно време како бисте се осамили и натенане проучили ствар. Пошто за то немате услова, можда је мудрије да одустанете.

Прочитајте још: Долази последње ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА у 2022. години: Ови хороскопски знакови суочиће се са великим променама
 
БИК

Атмосфера лажи и преваре која доминира у вашем окружењу може прерасти у праву заверу сковану против вас. Уколико на време не прихватите пораз и критике, можете се наћи посрамљени у крајње непријатној ситуацији.
 
БЛИЗАНЦИ

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни на то да ћете одложити већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да посао препустите сарадницима. Искористите дан за кратак предах.
 
РАК

У позицији сте да упоредо обављате два одвојена али пођеднако важна посла. Вама то, иначе, иде добро, али данас посустајете. На време направите мали предах како вам се не би поткрала грешка коју бисте касније тешко исправили.
 
ЛАВ

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.
 
ДЕВИЦА

Пред вама је пуно обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а уствари ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.
 
ВАГА

Свој љубавни живот сте математички израчунали па, по вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како сте их ви замислили. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције.
 
ШКОРПИЈА

Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.
 
СТРЕЛАЦ

Сјајне вести стижу из иностранства. Коначно ваше необичне идеје налазе пут до правих људи. Ипак, не очекујте да ће све ићи глатко. У реализацији вас чека непланирана препрека. Уколико стрпљиво решите проблем, пред вама је добра прилика.
 
ЈАРАЦ

Можете рачунати на велику подршку пријатеља и сарадника јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање уговора којим ће ваша каријера кренути другим смером.
 
ВОДОЛИЈА

Мучи вас променљивост расположења које ни ви не можете да испратите. Поред тога, могућа главобоља утиче на општу психофизичку форму. Не тражите разлоге у нечему конкретном, пре било каквих закључака добро се одморите и наспавајте.

Прочитајте још: Оне су највеће ЗАВОДНИЦЕ хороскопа: Имају особине са којима могу да ОСВОЈЕ свет
 
РИБЕ

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.