· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 27. март: Пред Овновима УЗБУДЉИВ ДАН, Лавове очекују ПРОМЕНЕ НА ПОСЛУ

Многим знаковима звезде предвиђају велике промене

1679824857_shutterstock_2116273634-1-.jpg
Фото: Схутерстоцк

Ован

Узбудљив дан, предстоје бројни пословни сусрети. Упознаћете занимљиву особу са којом проналазите заједнички интерес који најављује могућност једне плодне сарадње. Вече посветите себи и вољеној особи с којом вас очекују дивни тренуци љубави и топлине.

Бик

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.

Близанци

Преиспитујете се да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због незадовољства послом већ због много компликованијих разлога које нисте у стању сами да сагледате. Не тражите узроке у другима, преиспитајте себе.

Рак

Стално говорите о променама па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

Лав

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрују}е, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

Девица

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

Вага

Приморани сте да чувате туђе тајне, а то вам тешко пада. Свесни сте да је решење нечијег проблема једноставно, али нисте у позицији да се умешате. Останите стрпљиви, јер, чак и када бисте проговорили, нико вас не би схватио озбиљно.

Шкорпија

Ако бисте рационално анализирали своју позицију, признали бисте да она и није толико лоша. Проблем је у томе што сте склони кукању и критиковању, па такве људе окупљате око себе. Слушајући околину упадате у песимизам који, уствари, уопште није ваш.

Стрелац

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Јарац

Прижељкујете конкретне ствари. Све око вас је досадно и не знате за шта да се ухватите и да то прогласите данашњом звездом водиљом. Посао вам је досадио, а ни у кући нису бољи односи. Не посустајте, меланхолија је пролазна, као и овај дан.

Водолија

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.

Рибе

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Надметање у ставовима губи сваки смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.