Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак 11. децембар 2023. године: Лавове очекује сарадња са странцима, а Водолије проблеми са емотивним партнером

Погледајте како су вам звезде наклоњене првог дана у недељи

1702278743_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец се у вечерњим сатима приближава вашем владаоцу Марсу, планети акције али и сукоба, доносећи вам расправе са женама. Преко сарадње са странцима можете да увећате своје приходе. Брига за старијег члана породице. Пазите да се не опечете.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец прелази преко Стрелца и прави инкоњункцију са Јупитером у вашем знаку, чинећи вас склоним претеривању, нарочито у трошењу новца. Позиција Марса, уноси тензију у љубавни живот жена Бикова, а разлог је партнерова љубомора.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Полусекстил између вашег владаоца Меркура и Месеца у седмој астролошкој кући, повољно утиче на комуникацију са пословним партнерима, нарочито ако радите у туризму, угоститељству, маркетингу. Вољена особа преувеличава проблеме у вашој вези.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Транзит вашег владаоца Месеца преко астролошког поља посла, пре подне вам доноси нове контакте са особама из иностранства. Иритира вас понашање брачног или дугогодишњег партнера, који се жали на недостатак ваше пажње. Пазите се повреда у кући.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошкој кући креативности, под утицајем Сатурна успорава ваше планове али доноси шансе за сарадњу са странцима. Аспект између Урана који управља партнерским односима и вашег владаоца Сунца доприноси изненадном раздвајању од вољене особе.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Позиција Месеца у астролошкој кући приватног живота и вашег владаоца Меркура, повољно утиче на комуникацију са члановима породице. Међутим, коњункција са Марсом, у вечерњим сатима, женама рођеним у овом знаку доноси расправе са вољеном особом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Добар аспект између вашег владаоца Венере и Месеца у Стрелцу, наговештава могућност упознавања са шармантном особом на путу, предавању или у школи. Квадрат са Сатурном, неповољно утиче на комуникацију са партнером, рођацима и сарадницима.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец се у вечерњим сатима приближава вашем владаоцу Марсу у астролошкој кући посла и здравља, због чега су могуће расправе са партнером, али и повреде. Напет аспект са Сатурном, одлаже реализацију неких креативних или спортских аранжмана. Несаница.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец увече образује коњункцију са Марсом у вашем знаку, због чега би требало да избегавате расправе са женама, ма ког пола да сте, као и сукобе са вољеном особом. Напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, упозорава да припазите на исхрану.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Потрудите се да у преподневним сатима, завршите важне послове и договоре, јер вам околности како дан буде одмицао, неће ићи на руку, због квадрата између Месеца у астролошком пољу каријере и вашег владаоца Сатурна, планете кашњења.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући више силе, под утицајем вашег сувладаоца Сатурна, планете одлагања, неповољно утиче на финансије. Неочекивана реакција љубавног партнера на неки ваш предлог уноси тензију у ваш однос. Реуматске тегобе.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Изазован аспект између Месеца у астролошком пољу каријере и вашег суваладаоца Јупитера, чини вас склоним нереалним плановима по питању сарадње са странцима. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, доноси познанство преко интерента.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas