Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП ЗА 13. ДЕЦЕМБАР: Водолија машта, а један знак је пред великом ПРОМЕНОМ

Будите пажљиви да не направите превид који ће вас скупо коштати.

1607410269_bridge-2001302_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

ОВАН

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цену да вас ваши ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савете сарадника.

Ован мора да савлада сујету, а Бик је фрустриран, док је Раку потребна промена.

БИК

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

БЛИЗАНЦИ

Повољан дан за истраживање и учење. Извесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите у неку хуманитарну организацију где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост је за тај посао драгоцена.

РАК

Потребна вам је промена али немате идеју да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

Лаву стижу неповољне вести из иностранства, а Девица ће направити превид ако не пази!

ЛАВ

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који се налази у далеком иностранству. До краја дана схватићете да није тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.

ДЕВИЦА

Нешто важно на чему сте радили поприма нову форму. Инсистирање на побољшању комуникације може вас накратко деконцентрисати и навести да у важном тренутку направите превид. Будите опрезни у саобраћају, нарочито уколико сте возач.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

ВАГА

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите ко су вам стварно прави пријатељи.

Вага је неодољива, Шкорпије морају да буду искрене, а Стрелац је пред периодом стагнације...

ШКОРПИЈА

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума.

СТРЕЛАЦ

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте безрезервно рачунали. Ово је увод у период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а данас су тако неопходни.

Рибе вреба женска особа, Јарац мора да покрене иницијативу на послу, Водолије маштају...

ЈАРАЦ

Време је да преузмете иницијативу и покренете нове активности на послу. Позитивно зрачите па би било добро да сарадницима изнесете своје идеје. Вољена особа вам из неког разлога није доступна, можда је то идеалан начин да освежите ваше односе.

ВОДОЛИЈА

Претерана машта вас може увести у искушење да поверујете у брзу новчану добит. У ово вас може гурнути разговор с особом која се налази у иностранству, а која је по темпераменту веома слична вама. Не заносите се илузијама, држите се реалности.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

РИБЕ

Немате времена за сувишну причу. Сва пажња је усмерена на радно окружење у коме вас вреба једна женска особа. Дајте све од себе да обавезе завршите коректно, јер, због грешке коју данас направите можете бити неразумно строго кажњени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas