· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП за 16. АВГУСТ: БИКОВЕ СТИЖЕ УМОР, СТРЕЛАЦ несхваћен

Сазнајте како су вам звезде наклоњене

1660565439_umor.jpg
Фото: Пеxелс

ОВАН

Не прихватајте на себе нове обавезе, најбоље је да дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује већи прилив новца који, великим делом, може решити финансијске проблеме за које, тренутно, немате дугорочно решење.

Прочитајте још: Будите опрезни: Овај хороскопски знак најчешће ВАРА у вези

БИК

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.
 
БЛИЗАНЦИ

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се ви нисте опробали покренуће вас велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.
 
РАК

Обавезе трпе јер нисте сконцентрисани. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности чија је реализација још увек далеко. Да бисте урадили нешто конкретно, морате темељно припремити терен, а то се не постиже сањарењем.
 
ЛАВ

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.
 
ДЕВИЦА

Мучи вас прошлост и добар део дана проводите у преиспитивању шта сте могли другачије да решите. Окрените се ближњима и послушајте шта имају да вам кажу. Појачана физичка активност вас могу окрепити, нарочито пливање или боравак поред воде.
 
ВАГА

Испред вас су озбиљни задаци. Имате финансијске проблеме за које морате да пронађете решење. Не наилазите на разумевање ни у кругу породице, па вас и то додатно оптерећује. Када се добро одморите, појавиће се и решење које ви сада не видите.
 
ШКОРПИЈА

Дисциплиновано дајете све од себе да завршите обавезе које сте, неспретно, преузели на себе. Резултати су неизвесни, али вас не напушта оптимизам и осећај да ће се нешто добро изродити из свега што сте предузели. Чувајте се повреда.
 
СТРЕЛАЦ

Имате осећај да вас нико не разуме. Тешко је говорити о таквим стварима када ви о себи немате високо мишљење. Своју дубоку несигурност кријете иза маске незаинтересованог понашања што, свакако, одбија чак и оне људе који вас разумеју и воле.
 
ЈАРАЦ

У позицији сте да упоредо обављате два одвојена али пођеднако важна посла. Вама то, иначе, иде добро, али данас посустајете. На време направите мали предах како вам се не би поткрала грешка коју бисте касније тешко исправили.
 
ВОДОЛИЈА

Непланирани трошкови вас избацују из равнотеже. Не разумете због чега, иако сте ангажовани до изнемоглости, не можете финансијски да саставите крај с крајем. Није проблем у малом приливу новца већ у вашем пређашњем трошкарењу.

Прочитајте још: Четири знака ће доживети велике промене: Последњи СУПЕРМЕСЕЦ у 2022. стиже ДАНАС
 
РИБЕ

Нешто што сте држали у тајности данас може угледати светлост дана. Без обзира на то што сте пажљиво припремали сваки детаљ, управо сада ћете открити низ грешака због којих ће цео ваш план доћи у питање. Будите без панике, успех је известан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.