Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 18. новембар 2023. године: Ваге и Шкорпије очекују занимљиви сусрети, а Рибе ће бити нестрпљиве и нервозне

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене првог дана викенда

1700292181_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у 11. астролошкој кући у секстилу са вашим владаоцем Марсом, ваш друштвени живот постаје богатији, стичете нове пријатеље и успостављате нове пословне везе. Тригон са Венером, доноси вам пријатне тренутке са вољеном особом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у десетом астролошком пољу у тригону са вашим владаоцем Венером, планетом љубави али и посла, доноси вам увећање прихода. Квадрат са Јупитером у вашем знаку, чини вас склоним претеривању, нарочито када је реч о трошењу новца.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Водолији, предвече, образује добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом бизниса, доносећи вам вести о новцу из иностранства. Позиција Венере, која управља вашим љубавним животом, доноси вам сусрет са шармантним особом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Са вашим владаоцем Месецом у осмом астролошком пољу, правите амбициозне, чак мегаломанске планове када се ради о улагању новца у неки пројекат. Тригон са Венером, владаоцем ваше каријере, погодује Раковима који имају породични бизнис.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Водолији прави добар аспект са Венером, владаоцем ваше каријере, доносећи вам успех и новац, ако се бавите правом, законодавством, дипломатијом, уметношћу, креативним изражавањем. Ванредни издаци. Проблеми са циркулацијом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У вечерњим сатима, Месец образује секстил са вашим владаоцем Меркуром у шестом астролошком пољу, доносећи зараду Девицама које се баве услужним делатностима, као и лекарима, ветеринарима, занатлијама, пољопривредницима. Главобоља.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец који управља вашом каријером, образује тригон са вашим владаоцем Венером у вашем знаку, доносећи вам сусрет са шармантном особом, у неком ресторану, кафићу, клубу, на спортској трибини. Избегавајте непотребне трошкове.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом астролошкој кући приватности који прави добар аспект са Венером, новац вам притиче преко паралелних или хонорарних послова. Тајни или романтични сусрет са лекар(к)ом или особом која се бави креативним занимањем или науком.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошком пољу менталног стања и бизниса, прави напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, чинећи вас нестрпљивијим и склоним претеривању у трошењу новца и храни. Тригон са Венером доноси вам новац преко послова са странцима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец, који управља ваших партнерским односима, увече прави добар аспект с вашим владаоцем Сатурном, чинећи вас спремним за договор са емотивним, али и пословним партнером. Тригон са Венером, која управља вашом каријером, доноси вам новац.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у вашем знаку у добром аспекту са Венером у деветој астролошкој кући, води вас на пут и доноси увећање прихода преко послова са странцима. Слободне Водолије у неком клубу, у вечерњим сатима, могу да упознају атрактивну особу.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у 12. астролошком пољу, прави напет аспект са вашим сувладаоцем Јупитером, чинећи вас нестрпљивијим и нервознијим. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, доноси вам повољан пословни договор са особом на положају. Главобоља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas