Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 2. октобар 2023. године: Овнови ће морати да поведу рачуна о финансијама, а Водолије расправе са партнером

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 2. октобар

1696228112_shutterstock_2134763783--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, неповољно утиче на однос са емотивним али и пословним партнером, који од вас може захтевати више него што сте у стању да пружите. Поведите више рачуна о финансијама у вечерњим сатима.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Сјајне идеје које вам данас падају на памет, можете да реализујете преко сарадње са странцима. Месец у вечерњим сатима прелази преко фиксне звезде Алгол у вашем знаку, па избегавајте расправе са женама. Опрез у саобраћају.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур, планета комуникација и бизниса, образује тригон са Месецом, доносећи вам увећање зараде. Клоните се расправа са Јарцем и Биком. Могуће раздвајања од вољене особе, због неочекиваних околности.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Транзит вашег владаоца Месеца преко фиксне звезде Алгол, у вечерњим сатима, опомиње да избегавате ризичне финансијске трансакције. Тригон са Плутоном у астролошком пољу партнерских односа, повољно утиче на однос са вољеном особом.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Аспекти вашег владаоца Сунца, успоравају или отежавају реализацију посла који има везе са честим путовањима или услужним делатностима. Због позиције Урана и Марса, планета изненађења и свађа, пазите шта се договарате и шта потписујете.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Добар аспект вашег владаоца Меркура са Месецом, доноси вам успех у предаваштву, туризму, правним пословима. Лоши аспекти упозоравају да припазите на однос са вољеном особом, као и на комуникацију са сарадницима и колегама. Опрез у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера образује квадрат са Месецом што може неповољно утицати на љубавну ситуацију. Због позиције Меркура, планете бизниса и Месеца, владаоца ваше каријере, можете да осетите укус публике и очекивања друге стране у послу.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Сјајан аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца, који управља вашим креативним потенцијалима, доноси вам зараду, преко уметности, образовања, рада у медијима. Избегавајте расправе са емотивним партнером, као и са млађим сарадницима.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец образује добар аспект са вашим сувладаоцем Нептуном, симболом љубавног заноса, доносећи вам удварање особе коју познајете преко посла, али и сусрет са старом симпатијом. Забринути сте због здравља старијег члана породице.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Напет аспект између вашег владаоца Сатурна и Месеца, који управља вашим партнерским односима, отежава договоре са сарадницима. Тригон са Плутоном у вашем знаку доноси вам новац ако се бавите неким креативним занимањем. Несаница.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Изазовни аспекти ваших владалаца, Урана и Сатурна, упозоравају да будете опрезнији са улагањем новца у нове пројекте. Могуће расправе са дугогодишњим партером. Слободне Водолије могу да упознају некога на јавном скупу или прослави.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Секстил који Месец, симбол маште, образује са вашим владаоцем Нептуном, планетом визија, одговара Рибама које се баве креативним занимањима, раде у ИТ сектору или су ангажоване на неком значајном друштвеном пројекту. Пазите се за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas