· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 20. новембар: Важан дан за БИКОВЕ, један знак добија непријатне вести

Сазнајте како су вам звезде наклоњене

1668855461_horoskop.jpg
Фото: Профимедиа

ОВАН

Дан је обележен нежељеним променама на емотивном плану. Вероватно је узрок свему безазлена расправа која је прерасла у свађу. Вољена особа је, у овом тренутку, тврдоглавија од вас па је савет да се не играте како се све не би претворило у трајни раскид.

Прочитајте још: Долази нам МЛАД МЕСЕЦ у Стрелцу: Враћа веру у људе, а овим знаковима се остварују жеље
 
БИК

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези нечега што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.
 
БЛИЗАНЦИ

Покушавате да решите проблеме који уопште нису решиви. То значи да беспотребно губите енергију и улажете време у нешто што не постоји. Вољена особа не разуме ваше емотивне испаде, па је боље да озбиљне дискусије оставите за други дан.
 
РАК

У вашем љубавном животу се назире почетак једне нове фазе. Мало дашка нове енергије биће довољно да се односи између вас и вољене особе побољшају. Слободнима предстоји шанса за отпочињање романсе која може бити дуготрајна.
 
ЛАВ

Мучи вас нестрпљење, постајете неподношљиво напети. Очекујете вести од којих зависи план наредних активности. Није у питању само данашњи дан, већ је на неки начин, у питању ствар која вам дугорочно одређује којим ћете путем кренути.
 
ДЕВИЦА

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.
 
ВАГА

Муче вас финансије. Не играјте на карту среће, ослоните се само на себе. Успех вас чека једино ако се добро помучите и одрекнете привилегија у којима сте уживали. Одрицање, за вас, није проблем, нарочито ако верујете у више циљеве.
 
ШКОРПИЈА

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.
 
СТРЕЛАЦ

До вас стижу непријатне вести. Ово вам може потпуно помутити не само дневне планове, већ и недељне. Ваша посвећеност новонасталој проблематици може изазвати превиде и грешке. Будите опрезни, изузетно је важно да данас будете сконцентрисани.
 
ЈАРАЦ

Нисте добили очекивани одговор у вези посла који вас је јако заинтригирао. Ипак, очекујте новост која ће подгрејати наду да није све готово. Пред вама је озбиљан разговор и најбоље је да се на време темељно припремите.
 
ВОДОЛИЈА

Имате воље да разрешите породичну заврзламу која се искомпликовала. Ако сведете ствари на сушту реалност, бићете задовољни постигнутим резултатима, нарочито ако изађете из сенке и ствари јасно поставите тамо где им је место.

Прочитајте још: Четири најрањивија хороскопска знака: Они су најемотивнији
 
РИБЕ

Испуњени сте добрим расположењем тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама неких особа које ваше мишљење искључују у старту.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.