Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 3. јануар 2024. године: Водолије очекује увећање прихода, а Рибе романтичан сусрет

Данас Месец улази у унак Ваге - погледајте како ће се ова астролошка појава одразити на ваш знак

1704265860_Ftoo-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у коњункцији са астероидом Победа, доноси вам сусрет са атрактивном особом на прослави или рођендану. Тригон са Плутоном, доноси вам увећање зараде а инкоњукција са Нептуном инспирацију, ако се бавите креативним занимањем. Нервоза.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Осим на Рака и Рибе, Месец доста утиче и на ваш знак. Данас прави добар аспект са вашим владаоцем Венером у астролошкој кући новца, доносећи вам побољшање финансијске ситуације, али и односа са љубавним партнером. Проверите хормонски статус.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец близу астероида Победа у астролошком пољу љубави, прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом комуникација, што доноси пролазне несугласице са вољеном особом. Уметници и спортисти биће успешни. Опасност у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, близу астероида Победа у четвртом астролошком пољу, наговештава пријатне тренутке са члановима породице. Аспект са Сатурном, упозорава да се клоните расправа са брачним или дугогодишњим партнером. Склоност повредама у кући.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у секстилу са Венером у астролошкој кући љубави и креативности, прави изазован аспект са Јупитером, наглашавајући вашу интуицију али и склоност ка драматизовању у комуникацији са партнером. Уметници и спортисти ће бити успешни. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол логике, у квадрату са Нептуном у астролошком пољу приватног живота, буди вашу сумњу у искреност вољене особе. Очекује вас увећање зараде преко интелектуалних и услужних делатности. Будите опрезнији за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са коњункцијом Месеца и астероида Победа у вашем знаку, прати вас срећа али и наклоност жена, што се односи на Ваге оба пола. Позиција вашег владаоца Венере, планете љубави, доноси вам обнову дописивања са  Водолијом или Близанцима.  Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, планета новца и харизме, у добром аспекту са Месецом близу астероида. Победа у астролошком пољу подсвести, доноси вам договор у четири ока са утицајном особом. Новац стиже преко послова са странцима. Променљиво расположење.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у коњункцији са астероидом Победа у Ваги, образује изазован аспект са вашим владаоцем Јупитером, због чега сте склони прављењу амбициозних планова. Вољена особа нешто крије од вас, али још нисте у ситуацији да сазнате о чему је заправо реч. Несаница.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец, који управља партнерским односима, прави добре аспекте са Венером и Плутоном, симболима новца и моћи, доносећи вам успех преко сарадње са женама. Мада имате подршку вољене особе у вези са пословном дилемом, боље је да сами одлучите.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец близу астероида Победа, у добром аспекту са Плутоном, доноси вам увећање прихода преко сарадње са странцима, предаваштва или стручног усавршавања у иностранству. Особа која стиже из иностранства, шаље вам позив за излазак.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Осим на Бика и Рака, Месец доста утиче и на ваш знак, а данас се приближава астероиду Победа у астролошком пољу финансија, доносећи вам заначајније увећање прихода. Имате подршку једног Јарца. Романтичан сусрет са Шкорпијом у вечерњим сатима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas