Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 5. децембар 2023. године: Близанци ће морати да припазе на финансије, а Шкорпије пријатно изненађење

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1701762118_Foto-Shutterstock-horoskop-danasnji.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Последња Месечева четврт у астролошком пољу свакодневнице, једном годишње (данас) образује напет аспект са вашим владаоцем Марсом, што погодује мартовским Овновима који се баве приватним бизнисом и услужним делатностима. Избегавајте алкохол.

Бик (21. 4 - 21. 5)

У вашој астролошкој кући надахнућа, једном годишње (данас), нађе се последња Месечева четврт, а ове године образује секстил са владаоцем вашег посла, доносећи вам новац преко креативних занимања, шоубизниса, спорта. Партнер је склон расправама.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

У време последње четврти у астролошком пољу приватног живота, Месец прави лоше аспекте са Марсом и Сатурном, па припазите на финансије. Позиција вашег владаоца Меркура погодује договорима са сарадницима. Подложност повредама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

У време последње четврти вашег владаоца Месеца, акценат је на вашим финансијама, односима са партнером (емотивним и пословним) и рођацима. Због планете љубави, Венере у астролошкој кући љубави, слободни Ракови могу да се заљубе.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

У астролошком пољу новца, једном годишње (данас) образује се последња Месечева четврт, а ове године доноси вам увећање прихода преко интелектуалних и услужних делатности. Позиција Меркура, најављује одлазак на заједнички пут са вољеном особом.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Последња Месечева четврт нађе се једном годишње у вашем знаку, а ове године (данас) образује хармоничне аспекте са вашим владаоцем Меркуром, доносећи вам увећање прихода. Ослабљен утицај Венере, изазива љубомору емотивног партнера.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Хармоничан аспект који последња Месечева четврт, ове године (данас) прави са вашим владаоцем Венером, доноси вам увећање прихода преко паралелних и хонорарних ангажмана. Имате подршку жена, ма ког пола да сте. Вољена особа је склона расправама.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Венера у вашем знаку, чини вас популарнијим у друштву, нарочито супротног пола. Последња Месечева четврт, једном годишње, нађе се у пољу изненађења, а ове године (данас) доноси вам зараду преко сарадње са странацима и креативних занимања.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Напет аспект Марса у вашем знаку са У вашој астролошкој кући каријере једном годишње образује се последња Месечева четврт, а ове године (данас), прави напет аспект са Мрсом, доносећи вам сукоб са шефовима. Сусрет са Вагом на краћем путу или предавању.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Позиција последње Месечеве четврти, једном годишње, у астролошкој кући контаката са странцима, ове године (данас) најављује увећање прихода. Позиција Венере у кући друштвеног живота доноси упознавање са неким ко носи униформу на раду.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Последња Месечева четврт се једном годишње нађе у вашем астролошком пољу финансија, а ове године (данас), наговештава могућност зараде преко паралелних извора прихода. Позиција Венере уноси тензију и љубомору у однос са вољеном особом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Фаза последње Месечеве четврти у Девици, ове године (данас) захтева да се прилагодите новим условима рада са ино-партнером. Аспект вашег сувладаоца Јупитера са Меркуром, најављује страствени сусрет са заузетом особом. Проблеми са циркулацијом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas