Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 5.јул 2023: Раку повољан дан за посао, Вага да избегава непотребне трошкове, Јарац разочаран партнером

Један знак треба да се чува преурањених реакција

1688539281_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Транзит Месеца преко 11. астролошког поља доноси вам вести од особе која је преко посла присутна у јавности и која само с вама жели да подели неку важну информацију. Добићете понуду за ангажман у оквиру исплативог хонорарног посла.

Бик

Са планетама просперитета и иностранства у вашем знаку и Месецом у пољу каријере, бићете у дилеми треба ли да прихватите понуду за боље плаћен посао. Не допада вам се што један Лав и Водолија неће да узму у обзир ваше добронамерне савете.

Близанци

Напети аспекти вашег владаоца Меркура са Месецом у деветом пољу, неповољно утичу на ваш нервни систем. Преузели сте на себе више обавеза него што реално можете да завршите, зато би требало да мало застанете и да обновите енергију.

Рак

Ваш владалац Месец прелази преко осмог поља у коме је и астериоид Голд, што ће се повољно одразити на вашу финансијску ситуацију и то преко неког ортачког посла. Изазован аспект са Меркуром опомиње на опрез приликом потписивања уговора.

Лав

Аспекти Марса у вашем знаку и Месеца чине вас склоним преурањеним одлукама по питању правног процеса који се тиче наследства или приватне фирме. Позиција вашег владаоца Сунца опомиње да избегавате ризичне финансијске трансакције.

Девица

Прелазак Месеца преко знака Водолије може вам донети нови посао и то преко контаката са особама из иностранства, али требало би да будете опрезнији приликом склапања договора или потписивања важних уговора. Имате подршку једног Бика и Јарца.

Вага

Позиција вашег владаоца Венере, планете љубави и посла, у односу на Месец који данас прелази преко Водолије, доноси вам подршку особа на положају, могуће Риба и Рака. Избегавајте непотребне трошкове. Водолија мисли на вас, Лав вам шаље СМС.

Шкорпија

Прелазак Месеца преко вашег астролошког поља приватности чини вас нервозним, па вам не полази за руком да пронађете заједнички језик, ни са члановима породице ни са сарадницима на послу. Потребни су вам одмор и опуштање.

Стрелац

Одговара вам транзит Месеца преко трећег поља, јер сте расположени за дискусије на различите теме. У оквиру договора о новом пословном ангажману, ви сте неко чији предлози могу да наиђу на одобравање већине. Имате подршку Овна.

Јарац

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла чини вас спремним на велике подухвате, али питање је можете ли ви заиста да поднесете терет обавеза и одговорности. Разочарани сте реакцијом вољене особе на ваш предлог о заједничком путовању.

Водолија

Са Месецом у вашем пољу личности, пристрасно реагујете у ситуацији када би требало да имате више слуха за потребе сарадника. Међутим, наглашен знак Рака код вас наглашава потребу да подређенима наметнете своја правила.

Рибе

Један од ваших владалаца, Јупитер, у напетом аспекту са Месецом који транзитира преко астролошког поља непријатеља, упозорава да би требало да обратите пажњу на реакције особе за коју никада не бисте помислили да би могла да вам окрене леђа.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas