Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 5. октобар 2023. године: Близанце очекује интересантан сусрет, а Ваге конфликт са вољеном особом

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 5. октобар

1696486568_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошком пољу приватног бизниса прави тригон са вашим владаоцем Марсом, што подстиче вашу амбицију. Меркур, који управља кућом посла, улази у Вагу под добрим утицајем вашег сувладаоца Плутона, доносећи вам увећање прихода.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Наглашено астролошко поље свакодневице у које данас улази и Меркур, владалац вашег посла и креативности, доноси вам новац. Марс, који управља партнерским односима, под упливом Урана из вашег знака, уноси конфузију у однос са вољеномн особом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур који управља и вашим приватним животом, улази у астролошко поље надахнућа доносећи вам шансе да започнете важан пројекат. Наглашен знак Ваге, наговештава бројне сусрете и познанства са интересантним особама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Улазак Меркура, планете бизниса, у Вагу, повољно утиче на преговоре са пословним партнерима из иностранства. Позиција Венере, планете љубави и Плутона, владаоца вашег љубавног живота, доноси љубоморне сцене и расправе са партнером.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Тригон између Плутона и Меркура, владаоца вашег посла, који данас улази у Вагу, доноси вам могућност договора о неком исплативом аранжману. Због позиције љубавних планета, и даље сте популарни и омиљени, нарочито у друштву супротног пола.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Меркур, који управља и вашим знаком и вашом каријером, улази у астролошку кућу новца, што повољно утиче на ваше финансије. Због позиције Нептуна и Венере, владаоца вашег емотивног живота, неопходно је да направите неки компромис са партнером.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Планета бизниса, Меркур, улази у ваш знак што ће повољно утицати на склапање договора, нарочито ако се бавите интелектуалним или мануелним послом. Позиција Марса, владаоца партнерских односа, изазива конфликте са вољеном особом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Меркур, који управља вашим финансијама, данас улази у Вагу, образујући добар аспект са вашим владаоцем Плутоном, што вам доноси добре услове за договор о новом пројекту. У вечерњим сатима, очекује вас романтични сусрет са воденим знаком.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Позиција љубавних планета, Венере и Марса, наговештава богатији емотивни живот рођенима у трећој декади. Меркур, владалац партнерских односа, улази у кућу друштвеног живота, доносећи вам прилику за упознавање са неким ваздушним знаком.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Добар аспект Марса и вашег владаоца Сатурна, симбола амбиције и истрајности, доноси вам договоре са особама са којима сте некада радили. Оособа са посла са којом већ дуже време сарађујете, показује веће интересовање за вас.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Наглашен знак Ваге у коју данас улази и Меркур, планета бизниса, чини вас заинтересованим за преговоре о аранжману са странцима. Изазовни аспекти Венере, симбола љубави, опомињу да посветите више пажње партнеру и члановима породице.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Улазак Меркура, који управља вашим партнерским односима, у Вагу, повољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Уколико сте у браку или вишегодишњој вези, требало би да се прилагодите жељама и потребама љубавног партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas