Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 6. септембар: ОВНОВИ игноришу проблеме, БЛИЗАНЦИМА важан дан

Сазнајте како су вам звезде наклоњене

1661856558_problemi.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

ОВАН

Игноришете финансијске проблеме па вам ових дана следи непријатно изненађење. Очекујте обавештење или испоруку неког рачуна на који сте потпуно заборавили. Пре него што се препустите паници, проверите да није дошло до грешке.

Прочитајте још: Последњи МЛАД МЕСЕЦ почиње ДАНАС: Ево шта то значи за сваки хороскопски знак
 
БИК

У потпуности сте посвећни пословним активностима. Пред вама су интензивна дешавања како на професионалном тако и на финансијском плану. Очекује вас велика шанса која стиже у виду понуде за сарадњу са људима за које сте мислили да су недостижни.
 
БЛИЗАНЦИ

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези нечега што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.
 
РАК

Пред вама је могућа мања криза јер се однос са вољеном особом свео на кратке разговоре које по навици обављате на крају сваког дана. Грешите ако мислите да ћете ствар поправити дугим и исцрпљујућим разговором за који вечерас није време.
 
ЛАВ

Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а урођени борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Иако ћете уложити пуно труда, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.
 
ДЕВИЦА

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али, овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.
 
ВАГА

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.
 
ШКОРПИЈА

Испуњени сте добрим расположењем тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама неких особа које ваше мишљење искључују у старту.
 
СТРЕЛАЦ

Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете а тиме одагнати и напетост која вас мучи.
 
ЈАРАЦ

Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.
 
ВОДОЛИЈА

Од комарца правите магарца. Усмерили сте се на нешто што је потпуно неважно. На удару је партнер, коме покушавате да демонстрирате своју моћ. Ваша недодирљивост није бескрајна, ако се не зауставите на време, следи прави фијаско.

Прочитајте још: Особе рођене на ове ДАТУМЕ по нумерологији имају посебне способности: Погледајте да ли сте међу њима
 
РИБЕ

За вас је свака активност, у суштини, посао. С радошћу се прихватате организације прославе у којој ће углавном учествовати људи с којима сте пословно повезани. Уколико се на време не опустите, ваш перфекционизам може прерасти у агонију.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas