Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 10.август 2023: Лав омиљен код супротног пола, Девица креативна, Шкорпија да се пази расправе

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за посао, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и како ће вас служити здравље

1691646258_Profimedia.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Квадрат између Месеца и Меркура близу вашег владаоца Марса, у астролошкој кући посла и здравља, чини вас прилично напетим. Добар аспект са Венером, у кући љубави, наговештава могућност сусрета с неким ко је присутан у јавности, преко посла.

Бик

Секстил између Месеца и вашег владаоца Венере, планете новца, ставља акценат на бављење пословима у вези са некретнинама. Изазован аспект са мноштвом планета у Девици, погодује уметницима, дизајнерима, архитектама.

Близанци

Месец у вашем знаку под утицајем Венере, симбола љубави и уживања, чини вас популарним и омиљеним у друштву, нарочито супротног пола. Изазовни аспекти са Сатурном у астролошкој кући каријере подстичу вашу амбицију и упорност. Опрез у саобраћају.

 
Рак

Ваш владалац Месец у астролошком пољу подсвести појачава вашу интуицију, а квадрат са Меркуром и Марсом вашу жељу да остварите идеје о новом послу. Наглашени знаци Лава и Бика опомињу да поведете рачуна о трошковима. Подложност повредама.

 
Лав

Са Сунцем и ретроградном Венером у вашем знаку, и даље сте врло популарни и омиљени, нарочито код супротног пола. Аспекти Месеца у кући друштвеног живота доносе вам сусрете и познанства са особама које су преко посла присутне у јавности.

Девица

Наглашен знак Лава, са ретроградном Венером и Сунцем у изазовном аспекту са Месецом, подстиче вас да реализујете идеје у вези са креативним пословним пројектом. На неком већем скупу, можете да упознате Водолију или Бика. Опрез за воланом.

Вага

Наглашена астролошка кућа друштвеног живота и контаката са странцима доноси вам понуду за хонорарни посао. Месец у тригону са Плутоном, одговара Вагама које раде са странцима или планирају неки вид стручног усавршавања у иностранству.

Шкорпија

Ваш владалац Плутон, симбол страсти, под утицајем Месеца у астролошком пољу љубоморе, доноси вам расправе са партнером. Наглашен знак Лава, у који "пада" ваше поље каријере подстиче вас на акцију, када се ради о неком уметничком пројекту.

Стрелац

Прелазак Месеца преко Близанаца, знака у који "пада" ваша кућа партнерских односа, може вас одвести на краћи пут са вољеном особом. Аспекти вашег владаоца Јупитера доносе вам лепу зараду, нарочито ако се бавите услужном делатношћу.

 
Јарац

Са Месецом у астролошкој кући посла, под утицајем вашег владаоца Сатурна, спремни сте да се максимално ангажујете у оквиру договора са странцима. Добијате позив за излазак од некога ко одавно жели да се види с вама. Бик мисли на вас.

Водолија

Прелазак Месеца, симбола емоција, преко астролошког поља љубави, под утицајем ретроградне Венере из поља партнерских односа, наговештава могућност сусрета са старом симпатијом. Аспекти вашег владаоца Урана доносе вам новац преко некретнина.

 
Рибе

Наглашени знаци Близанаца и Девице чине вас спремним да се ангажујете у новом пројекту заједно са особама које живе у иностранству. Могућа је обнова сарадње са некадашњим партнерима. Један Рак вам шаље позив за излазак.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas