Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 27. ЈУЛ: Бикови избегавајте непотребне трошкове, Рибе очекује романтични састанак

Шта нам доноси дневни хороскоп

1690442785_shutterstock_2169614299-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Месец у Шкорпији вам доноси инспирацију ако ваше занимање има везе са уметношћу или спортом. Ситни послови одузимају вам драгоцено време. Астериоид Амор у вашем знаку у тригону са астероидом Срећа, обећава пријатне тренутке са вољеном особом.

Бик

Опозиција између Месеца у Шкорпији и Јупитера и Урана у вашем знаку, упозорава да се клоните расправа са партнером, нарочито ако се ради о Јарцу или Шкорпији. Избегавајте подизање кредита и непотребне трошкове. Уносите више течности.

Близанци

Са Марсом у Девици и наглашеним знаком Лава, не знате шта пре да радите, посебно ако сте рођени у мају. Размишљате и о покретању приватног бизниса и о томе како да изађете у сусрет жељама и потребама чланова породице. Пазите се повреда у кући.

Рак

Транзит вашег владаоца Месеца преко астролошког поља љубави, у ваш живот доводи старе симпатије. Наглашени знаци Бика и Девице доносе вам могућност увећања прихода преко пословних аранжмана послова са странцима. Промените начин исхране.

Лав

Аспекти Меркура, планете бизниса у астролошкој кући новца, доносе вам успех уколико се бавите медицином, фармацијом, науком. Ретроградна Венера у вашем знаку утиче на промене вашег расположења, како на послу тако и у љубави. Осетљива кожа.

Девица

Марс у вашем знаку и Месец у Шкорпији чине вас предузимљивим и пуним иницијативе, када се ради о аранжману са странцима. Паралелни или хонорарни посао доноси вам увећање прихода. Позиција ретроградне Венере наговештава улазак у тајну романсу.

Вага

Позиција вашег владаоца Венере и Месеца, који управља вашом каријером, доноси вам шансе за зараду преко аранжмана са странцима. Заузете Ваге мало су конфузне, због ретроградне Венере, а слободне могу добити позив за излазак од једног Лава.

Шкорпија

Прелазак Месеца преко астероида Психа у вашем знаку појачава вашу интуицију, нарочито уколико сте рођени у другој декади. Наглашени знаци Бика, Лава и Девице, доносе вам успех и зараду ако се бавите послом преко кога сте присутни у јавности.

Стрелац

Са наглашеним пољима каријере и непредвиђених околности, не можете да завршите неке послове како бисте желели. Астероид Амор у пољу љубави, доноси вам сусрет са Лавом, а ако сте заузети, партнер очекује да се прилагодите његовим потребама.

Јарац

Моћни тригон планета у земљаним знацима, који обухвата и Плутон у вашем знаку, доноси вам зараду преко послова са некретнинама, грађевинских послова, сређивања енетеријера. Могућ сусрет са харизматичном особом која носи униформу на раду.

Водолија

Ваш владалац Уран, симбол преокрета у Бику насупрот Месецу у Шкорпији, подстиче вашу потребу за доношењем неких важних пословних одлука. Ретроградни ход Венере утиче на ваш начин размишљања када се ради о односу са једном Вагом или Стрелцем.

Рибе

Позиција Месеца доноси вам пословне контакте са особама које живе у иностранству, али неко жели да вас успори у вашим напорима да реализујете своје планове. Ваша романтична природа долази до изражаја на састанку са једном Шкорпијом или Биком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas