Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 7. СЕПТЕМБАР: Јарчеве очекује неочекиван сусрет, а Девицу нове пословне шансе

Сазнајте шта вам звезде предвиђају у љубави, здрављу и на послу

1694072152_shutterstock_2187950329.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са последњом Месечевом четврти у астролошком пољу менталног стања, размишљате о покретању бизниса са емотивним или пословним партнером. Ипак, обратите пажњу на детаље договора и уговора које би требало да потпишете. Осетљиви зглобови.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашена астролошка кућа посла са последњом четврти Месеца, доноси вам увећање прихода уколико се бавите неким креативним занимањем. Ипак, требало би да будете опрезнији приликом пословних договора, као и да припазите на вредне ситнице.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Позиција последње Месечеве четврти у вашем знаку, под упливом вашег владаоца, ретроградног Меркура, доноси вам размирице са партнером и члановима породице. Новац пристиже преко хонорарних послова. Будите опрезни за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Због фазе последње четврти вашег владаоца Месеца у астролошком пољу подсвести, данас можете бити раздражљивији и нервознији, него обично. Неко на послу вам ради иза леђа, ширећи неистине и трачеве о вама. Послушајте савет Риба.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Последња Месечева четврт у астролошкој кући друштвеног живота и медија подстиче на акцију уметниике и спортисте рођене у другој декади знака. Привлачи вас особа коју сте упознали преко пословних контаката. Промените начин исхране.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашено астролошко поље каријере са последњом Месечевом четврти, у напетом аспекту са вашим владаоцем Меркуром, доноси нове пословне шансе. Ипак, будите опрезни приликом склапања договора и чувајте вредне ситнице, кључеве, картице, телефоне.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец, владалац ваше каријере у фази последње четврти, под упливом вашег владаоца Венере, доноси вам познанство са интересантном особом на краћем путу, предавању или семинару. Могуће одлагање пословног пута у иностранство. Несаница.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Последња Месечева четврт у Близанцима, у први план истиче вашу жељу да потиснете конкуренцију и да зарадите онолико колико сте планирали у послу са странцима. Неко кога сте сматрали пријатељем, даје вам до знања да му се допадате.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Једном годишње, последња Месечева четврт у астролошкој кући партнерских односа, доноси вам несугласице са емотивним или пословним партнером. Напет аспект са ретроградним Меркуром, упозорава на опрез са документацијом и у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти последње четврти Месеца, владаоца поља партнерских односа, упозоравају на могућност расправа са вољеном особом. Будите опрезнији и приликом договора са млађим пословним сарадницима. Очекује вас страствени сусрет са Шкорпијом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

У време последње Месечеве четврти у петом астролошком пољу, ваши креативни потенцијали долазе до пуног изражаја, нарочито ако ваш посао има везе са честим путовањима, туризмом, маркетингом, ИТ технологијама. Један Стрелац жели да вас види.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Не прија вам последња Месечева четврт у астролошкој кући приватног живота, јер вам доноси несугласице са партнером и члановима породице. Допадате се некоме ко ће се потрудити да вам то да до знања на врло романтичан начин. Несаница.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas