Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 9. НОВЕМБАР: Ракови избегавајте непотребне полемике са партнером, Девицама могуће увећање зараде

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 9. новембар

1699516418_shutterstock_1911859918.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у коњукцији са Венером Ваги, наговештава познанство са шармантном особом на некој прослави. Тригон са Плутоном, доноси вам увећање зараде а инкоњукција са Нептуном инспирацију, ако се бавите креативним занимањем. Нервоза.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Осим на Рака и Рибе, Месец има доста утицаја и на ваш знак. Данас прави коњукцију са вашим владаоцем Венером у астролошком пољу посла и нервног система, па избегавајте расправе у дому, као и са љубавним партнером. Проверите хормонски статус.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец близу Венере у астролошкој кући љубави и креативности, прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром, планетом комуникације и путовања, што повољно утиче и на ваш посао и на љубавни живот. Сусрет са Вагом у неком клубу. Опрез за воланом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, близу Венере у четвртом астролошком пољу доноси вам пријатне заједничке тренутке са члановима породице. Аспекти са Сатурном, упозоравају да избегавате непотребне полемике са љубавним партнером. Склоност повредама.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у коњукцији са Венером у астролошкој кући менталног стања, образује изазован аспект са Нептуном, што наглашава вашу интуицију али и склоност ка драматизовању у комуникацији са емотивним партнером. Проводите више времена у природи.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол логике и бизниса, у сесктилу са коњукцијом Месецом у астролошком пољу посла, доноси вам увећање зараде преко интелектуалних и услужних делатности. Избегавајте расправе са Стрелцем и Рибама. Опрез у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Са коњункцијом Месеца и вашег владаоца Венере, планете љубави и новца, омиљени сте и популарни, нарочито у друштву супротног пола. Секстил са Меркуром, доноси вам позитивне промене у каријери. Жене су вам наклоњене, ма ког пола да сте.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, планета новца и харизме, у добром аспекту са Месецом близу Венере у астролошком пољу подсвести, доноси вам повољан договор у четири ока са особом на положају. Девица мисли на вас, Рак вам шаље СМС. Подложност повредама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у коњункцији са Венером у Ваги, образује изазован аспект са вашим владаоцем Јупитером, због чега сте склони прављењу мегаломанских планова. Због позиције вашег сувладаоца Нептуна, љубавни живот вам постаје узбудљивији.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец, који управља астролошким кућама партнерских односа, близу Венере у кући каријере, прави добар аспект са Плутоном, симболом моћи и новца у вашем знаку. Вољена особа пружа вам подршку у вези са једном пословном одлуком. Несаница.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец близу Венере у тригону са Плутоном, доноси вам увећање прихода преко сарадње са странцима, предаваштва или неког вида стручног усавршавања у иностранству. Емотивни партнер очекује да га подржите у некој важној одлуци. Бол у леђима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Осим на Бика и Рака, Месец доста утичу и на ваш знак, а данас се приближава Венери у астролошком пољу финансија али и страсти, доносећи вам романтичан сусрет са Шкорпијом. Имате подршку старије особе. Проверите хормонски статус.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas