Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу 20. август 2023. године: Близанце очекују промене на радном месту, а Лавове ново познанство

Погледајте како ће вам звезде бити наколењене последњег дана у недељи

1692519187_shutterstock_2267886459.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 20. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Месец у Ваги образује секстил са Венером и инкоњункцију са Јупитером и Ураном, доносећи вам новац, ако се бавите спортом или уметношћу, нарочито глумом. Напет аспект са Сатурном у кући препрека, захтева прилагођавање новим околностима на послу.

Бик

Изазовни аспекти Месеца са Јупитером и Ураном у вашем знаку, чине вас склоним претеривању у свему, посебно у трошењу новца. Добар аспект са вашим владаоцем, ретроградном Венером, симболом љубави, наговештава сусрет са неким кога познајете преко посла.

Близанци

Полусесктил између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошкој кући креативности, погодује вам ако се бавите спортом, уметношћу или занимањем које захтева велику прецизност. Мораћете да се прилагодите неким новим условима на радном месту.

Рак

Ваш владалац Месец у астролошком пољу приватног бизниса, под утицајем Венере из поља новца доноси вам зараду преко послова са некретнинама и грађевинским радовима. Будите опрезнији, уколико планирате договоре или потписивање уговора са странцима.

Лав

Месец у астролошкој кући менталног стања, под упливом ретроградне Венере из вашег знака, подстиче вашу интуицију. Избегавајте расправе са партнером или члановима породице. На краћем путу или предавању, можете да упознате шармантну особу.

Девица

Ваш владалац Меркур, планета бизниса, у секстилу са Месецом у астролошком пољу новца, доноси вам шансе за лепу зараду преко хонорарних послова. Очекује вас мањи неспоразум у вези са дугогодишњим партнером, а слободне Девице сусрет у тајности.

Вага

Прелазак Месеца преко вашег знака, под упливом вашег владаоца Венере, у ретоградном ходу, доноси вам новац, ако радите у медијима, филмској индустрији или на неком друштвеном пројекту. Клоните се расправа са члановима породице и партнером.

 Шкорпија

Са Месецом у астролошком пољу интуиције, добијате идеју за пословни аранжман са странцима или приступање неком виду стручног усавршавања. Договор о заједничком послу са Вагом, Рибама или Биком, показаће се као врло исплатив на дуже стазе.

 Стрелац

Аспекти Месеца и вашег владаоца Јупитера, близу Урана,подстичу вашу амбицију о заједничком пословном аранжману са пријатељима, нарочито ако имате приватну фирму. Преко неке друштвене мреже, можете да упознате интересантну, младолику особу.

 Јарац

Са Месецом у астролошком пољу каријере, под упливом Венере из поља финансија, у поподневним сатима, можете да очекујете новчане добитке. Аспекти са вашим владаоцем Сатурном опомињу на опрез приликом пословних договора и потписивања уговора.

Водолија

Аспекти вашег владаоца Урана и Јупитера, са Месецом, доносе нове пословне шансе приватницима, уколико послују са странцима, нарочито из земаља Далеког Истока. Позиција ретроградне Венере у Лаву, наговештава романтичан сусрет са старом симпатијом.

 Рибе

Позиција Месеца у астролошком пољу новца, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције, ако се бавите креативним занимањем, спортом или образовањем младих. Особа коју познајете преко пословних контаката шаље вам романтичну поруку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas