Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак, 14.јул 2023: Близанци упорни, Шкорпију очекује страствен сусрет, Рибе да се пазе повреде

Један знак је веома популаран у друштву, посебно међу супротним полом

1689314385_shutterstock_2142428525-pun-msecec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Квадрат између Месеца и Нептуна у астролошкој кући подсвести чини вас раздражљивим и расејаним у вечерњим сатима. Добар аспект са Венером, у кући љубави, може вам донети сусрет са особом која је присутна у јавности. Опрез у саобраћају.

 
Бик

Наглашено четврто астролошко поље са Меркуром и вашим владаоцем Венером, планетама бизниса и новца, доноси вам договоре о новим аранжманима. Брачни или дугогодишњи партнер ће покушати да вам наметне своју вољу. Подложност повредама.

Близанци

Месец у вашем знаку под утицајем Венере, планете љубави, чини вас популарним и омиљеним у друштву, нарочито супротног пола. Изазовни аспекти са Сатурном и Нептуном у кући каријере, подстичу вашу амбицију и упорност. Опрез у саобраћају.

Рак

Наглашено астролошко поље подсвести појачава вашу интуицију,али и жељу да спроведете неке своје замисли када је реч о послу. Напети аспекти планета у Лаву и Бику, упозоравају да поведете више рачуна о трошковима. Променљиво расположење.

 
Лав

Са Венером и Меркуром у вашем знаку не можете остати непримећени, плените и шармирате све око себе. Аспекти Месеца у кући друштвеног живота, доносе вам сусрете и познанства са особама које су присутне у јавности. Избегавајте алкохол.

Девица

Наглашен знак Лава, подстиче вас да реализујете идеје у вези са неким креативним послом. У вечерњим сатима, на неком већем скупу или прослави, можете да привучете пажњу особе која ће вам се допасти већ на први поглед. Опрез за воланом.

Вага

Наглашено поље друштвеног живота и контаката са странцима доноси вам сусрете и познанства са интересантним особама. Планете су вам наклоњене, ако планирате одлазак на стручно усавршавање или студије у иностранству. Више се одмарајте.

Шкорпија

Месец, симбол емоција, у изазовном аспекту са вашим владаоцем Марсом, планетом акције али и љубоморе, наговештава страствени сусрет са млађом особом. Аспекти са планетама у кући каријере, доносе вам договор о исплативом аранжаману.

Стрелац

Одговара вам прелазак Месеца преко Близанаца, знака у који "пада" ваша кућа партнерских односа, када можете отићи и на краћи пут са вољеном особом. Аспекти вашег владаоца Јупитера доносе вам новац, нарочито ако се бавите услужном делатношћу.

Јарац

Са Месецом у астролошком пољу посла, под утицајем вашег владаоца Сатурна, размишљате о томе како да постигнете пословни договор са странцима. У вечерњим сатима можете добити позив за излазак од особе коју дуго нисте видели. Девица мисли на вас.

 
Водолија

Транзит Месеца, симбола емоција, преко астролошке куће љубави, под утицајем Меркура и Венере из Лава, доноси вам сусрет са младоликом атрактивном особом на неком концерту. У вечерњим сатима, очекује вас договор о послу са странцима.

Рибе

Наглашени знаци Близанаца и Девице подстичу вашу амбицију и жељу за успехом у оквиру новог пословног пројекта. Могућа је обнова сарадње са особама са којима сте некада радили. Један Бик жели да вас види, Јарац вам шаље СМС. Подложност повредама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas