Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 9. ФЕБРУАР: Млад Месец је у Водолији само једном годишње - ево шта то значи за ваш хороскопски знак

Сазнајте шта вам млад Месец у Водолији доноси за петак 9. фебруар, шта вас очекује на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1707462190_284947_38252-xoroskop-ig_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Једном годишње, млад Месец нађе се у Водолији, а ове године прави напет аспект са Ураном, планетом преокрета, што вам доноси промену планова, ванредне трошкове, трзавице са емотивним и пословним партнером. Чувајте главу од повреда.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Овогодишњи млад Месец у вашем астролошком пољу каријере, прави напет аспект са Ураном у вашем знаку, због чега би требало да избегавате расправе са женама, нарочито на послу (важи за оба пола). Пазите се у саобраћају.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Једном годишње млад Месец нађе се у вашој деветој астролошкој кући, доносећи вам изненадни прекид контаката са сарадницима из иностранства, а студентима промене у распореду испита. Расправе са женама. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Млад Месец, ваш владалац, једном годишње нађе се у астролошком пољу финансија, због чега би требало да избегавате непотребне трошкове и ризичне инвестиције. Изненадно раздвајање од партнера због путовања. Могућа повреда ножног чланка.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Овогодишњи млад Месец у Водолији, образује изазован аспект са Ураном у вашем астролошком пољу каријере, па покушајте да избегнете расправе са надређенима, као и са емотивним партнером. Могућ проблем са штитном жлездом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Позиција младог Месеца у шестој астролошкој кући (једном годишње), ове године прави квадрат са Ураном, што повећава тензију на послу и доноси конфликте са сарадницима. Романтично упознавање преко нета. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

У време младог Месеца у Водолији (једном годишње), знака који захвата ваша пета астролошка кућа, данас можете да упознате ексцентричног уметника или харизматичног спортисту. Клоните се непотребних трошкова, заобиђите шопинг молове.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Млад Месец у Водолији (једном годишње), ове године прави напет аспект са Ураном у вашој астролошкој кући партнерских односа, доносећи вам проблеме са вољеном особом, али и са пословним партнерима. Осетљив желудац.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Једном годишње млад Месец нађе се у вашем астролошком пољу комуникација и бизниса, а ове године може да вам донесе познанство са неким преко интернета. Проблеми са документацијом. Пазите се за воланом. Подложност повредама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Позиција младог Месеца, који управља вашим партнерским односима, у Водолији (једном годишње), ове године прави напет аспект са вашим сувладаоцем Ураном, због чега су могући проблеми са љубавним, али и пословним партнером.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Млад Месец једном годишње нађе се у вашем знаку, а ове године прави квадрат са вашим владаоцем Ураном, па ће ваши ионако осетљиви нерви бити напети као струне. Промена плана у вези са путовањем. Пазите шта потписујете.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Овогодишњи млад Месец у Водолији, у који "пада" ваша астролошка кућа тајни и интуиције, образује изазован аспект са Ураном, доносећи вам проблеме са документима, у саобраћају, као и у комуникацији са сарадницима, рођацима, децом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas