Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 1. ЈАНУАР: Шта су нам звезде припремиле за први дан нове године

Сазнајте шта вас у понедељак 1. јануара 2024. године чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1704104573_shutterstock_2317399759.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

У Нову годину улазите са Месецом у Девици па ћете водити пословне разговоре са сарадницима, као и рођацима, нарочито ако су и они укључени у неки породични бизнис. Напоран аспект између Венере и Сатурна, доноси захлађење односа са партнером.

Бик (21. 4 - 21. 5)

И Месец и ваш владалац Венера образују напете аспекте са напорним Сатурном, што неповољно утиче на однос са вољеном особом. Ако се бавите уметношћу или спортом, могуће је одлагање неког посла или договора. Избегавајте конзервиране намирнице.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Првог дана Нове године, Месец прелази преко астролошког поља приватности, прави опозицију са Сатурном уносећи тензију у ваш дом. Али, уз подршку моћног Јупитера, данас ништа неће моћи да поквари ваш однос са вољеном особом. Променљиво расположење.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Добри аспекти вашег владаоца Месеца, у астролошкој кући менталне активности, одговарају вам ако се бавите писањем или неким другим видом интелектуалних делатности. Лош аспект са Плутоном у кући љубави доноси расправе због партнерове љубоморе.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Месеца у астролошком пољу посла, са вашим владаоцем Сунцем и моћним Јупитером у пољу каријере, доносе вам подршку шефова када је реч о примени ваших идеја у оквиру неког пројекта. Љубавни партнер је спреман да вам изађе у сусрет.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку образује напет аспект са Венером, која управља вашим пословним али и љубавним животом, доносећи вам непланиране трошкове, као и захлађење односа са партнером. Слободне Девице могу да упознају шармантну, али заузету особу.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кући ограничења у напорном аспекту са Сатурном, чини вас склоним изолацији. Ваш владалац Венере прави квадрат са Сатурном у астролошком пољу посла и здравља, доносећи вам проблем са надређенима. Више шетајте.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Изазован аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца, у преподневним сатима, доноси вам промену пословних планова која може резултирати ванредним трошковима. Позиција Венере, владаоца партнерских односа, доноси расправе са вољеном особом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у Девици образује тригон са вашим владаоцем Јупитером, што доприноси лакшем постизању договора како са рођацима, тако и са сарадницима на послу. Новац вам пристиже преко послова који укључују честа путовања и стручног усавршавања.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Напет аспект између вашег владаоца Сатурна и Месеца који прелази преко девете астролошке куће, доноси несугласице са партнеровом родбином. На пословном плану, могући неспоразуми када је ре о путној документацији, царинских декларација и сл.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец образује тригон са вашим владаоцем Ураном, доносећи вам увећање прихода, преко услужних, грађевинских и послова са некретнинама. Позиција Сунца које управља партнерским односима, наговештава одлазак на пут са вољеном особом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Добар аспект између Месеца и вашег сувладаоца Јупитера, повољно утиче на комуникацију са емотивним, али и пословним партнером, јер у Нову годину улазите са великим плановима. Вечерњи сати доносе вам сусрет са Девицом или Биком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas