Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за понедељак, 26.јун 2023: Неке очекује УЗБУДЉИВО ВЕЧЕ, другима доноси НАПЕТОСТ

Ево шта вам звезде предвиђају када су у питању љубав, посао и здравље

1687761426_88a861a3409e1425b5790e2feb68d5d74d948181.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Дневни хороскоп за 26. јун 2023. године вам доноси лепе вести. Осетићете задовољство и лични напредак, а позитивну енергију пренећете и на најближе људе. Данашњи дан испуњен је хармонијом, уживајте у новим дешавањима. Романтично вече.

БИК

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа побољшање финансијске ситуације. Нешто на чему сте дуго радили добија на значају, можете да очекујете новац. Савет је да се не расипате, а одличан је дан и за ново улагање. Партнер вам замера одсутност, разговарајте о амбицијама.

БЛИЗАНЦИ

Звезде вам предвиђају сукоб са особом коју дуго познајете. Неће вам се допасти потези који ће утицати на ваше планове. Чувајте се речи изговорених у афекту, могу скупо да вас коштају. Благе трзавице у односу са партнером, данас доносите важну одлуку.

РАК

Хороскоп вас саветује да данашњи дан посветите искључиво себи. Нећете моћи да избегнете безброј позива и питања за помоћ, али сасвим је у реду да не урадите нешто што нисте у могућности. Данас ћете научити како да кажете "не". Тензија која влада у претходним данима вас је окупирала, пронађите моменат за себе.

ЛАВ

Дневни хороскоп вас упозорава на људе које сте недавно упознали. Ако планирате да склапате пословну сарадњу, добро проверите сваки детаљ. У љубави све иде како треба, партнер је задивљен вашом пажњом. Вечерас очекујте леп гест.

ДЕВИЦА

Посао је у фокусу вашег дневног хороскопа. Одлучни сте у намери да дан протекне под мантром "рад, ред, дисциплина". Случајно познанство може све да поремети, савет је да не идете против себе. Издвојите време за кафу и пружите шансу новој прилици. Емоције не бирају.

ВАГА

Дневни хороскоп каже да данас не избегавате обавезе које вас чекају. Ако се потрудите, крајем дана можете да очекујете награду. Потрудите се да урадите све што је у вашој моћи, осетићете знатно олакшање. Бринете и за емотивни однос, не гурајте проблеме под тепих.

ШКОРПИЈА

Таман када сте мислили да сте испливали из проблема, јавља се још један. Дотукла вас је мисао да вам понестаје снаге да се борите, али послушајте савете особа које вас воле. Проведите вече уз опуштање, потребно вам је да средите мисли. Орасположиће вас сјајна вест коју добијате на послу.

СТРЕЛАЦ

Повољан дан за важне уговоре, новчане трансакције или велике куповине. Добићете бројне погодности, па не одлажите све што можете данас да завршите. Нисте сигурни шта да радите када је љубавна ситуација у питању, послушајте интуицију. Не дозволите околини да утиче на вас.

ЈАРАЦ

Превише сте напети, јер желите да све буде по вашем. Будите отворени да саслушате друге, можда заједничким снагама добијете боље решење. Мисли су вам усредсређене на особу из прошлости, волели бисте да обновите контакт. Направите први корак - ко не ризикује, тај не добија.

ВОДОЛИЈА

Бринете о препрекама унапред, а ни не слутите колико су лаке за премостити када сте ви у питању. Конкуренцији упадате у очи, водите рачуна коме се поверавате. Имате много удварача, безазлени флерт може да наговести љубав на дуже стазе.

РИБЕ

Дневни хороскоп за 26. јун 2023. године каже да треба да будете искрени када су емоције у питању. Тајне могу да испливају на површину, а исход вам се неће допасти. Не чекајте последњи тренутак да отворите све карте. Бриљирате на послу, многима сте узор. Више спавајте.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas