Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 3. ЈУЛ: Стрелчеви шармирају све око себе, Јарчеве очекује увећање прихода

Шта нам доноси први понедељак у месецу?

1688366301_7ea343bb09d9f34d845ecb26d23ee40014a30a8b.jpg
Фото: Шхуттерстоцк
Oglas

Ован

Са пуним Месецом у пољу каријере под повољним упливом Сатурна и Јупитера, планирате сређивање ентеријера и решавање правних питања. Могуће је да вам у томе помаже емотивни или пословни партнер. Жене су вам наклоњене, ма ког пола да сте.

Бик

Месец управља вашим менталним стањем а данас је пун у Јарцу, па планирате путовање или послове са странцима. Доста енергије и новца улажете у адаптацију или сређивање стамбеног простора. Особа која стиже са дужег пута жели да се сретне са вама.

Близанци

Мада размишљате о путовању, више сте окренути ка реализацији планова у оквиру приватне делатности. Одговара вам фаза пуног Месеца у астролошкој кући новца, ако се бавите уметношћу или сте због посла присутни у јавности. Имате подршку Јарца и Риба.

Рак

Месец највише утиче на ваш знак јер њиме управља а данас је пун у Јарцу, односно, у опозицији са Сунцем, а и Меркуром, због чега је ваш начин размишљања и одлучивања под упливом емоција. Романтични Бик вам даје до знања да можете да рачунате на њега.

Лав

Са пуним Месецом у пољу свакодневних активности, фокусирани сте на послове који вам баш и не остављају превише простора за креативност. Новац притиче преко дугорочних аранжмана или особа са којима сте некада радили. Стрелац и Близанци мисле на вас.

Девица

Тригон између Сатурна и вашег владаоца Меркура симболизује новац који вам пристиже преко једног Јарца. Због Марса у кући непријатеља, а Сунца у пољу пријатеља, нисте сигурни колико су колеге и пријатељи искрени према вама. Шкорпија мисли на вас.

Вага

Месец, који управља вашом каријером данас је пун у Јарцу што вам доноси стабилну пословну и финансијску ситуацију. Са пуно ентузијазма настављате реализацију плана са некретнинама или стамбеним простором који ћете вероватно користити и као радни.

Шкорпија

Пун Месец у пољу комуникације одговара вам ако се бавите послом који има везе са писањем и начином на који размишљате и износите своје ставове. Новац притиче преко послова са странцима. Сусрет са старом симпатијом у вечерњим сатима.

Стрелац

Са пуним Месецом у пољу новца, бавите се пословима који захтевају велику издржљивост и упорност, па успех очекује спортисте и особе ангажоване на великим друштвеним пројектима. Шармирате све око себе, али вама је стало до једног Бика.

Јарац

Пун Месец у вашем знаку чини вас практичним, а успех доноси уметницима, писцима, преводиоцима, онима који се баве пословима од државног значаја. Очекује вас значајно увећање прихода. Немојте да придајете значај провокацијама љубавног партнера.

Водолија

Са пуним Месецом у пољу подсвести, склони сте преиспитивању одлука које се односе и на приватни живот и на посао. Пазите се жена, ма ког пола да сте. Могућа је романса са спортистом или особом која се бави послом, преко кога је позната у јавности.

Рибе

Позиција пуног Месеца, који управља вашим љубавним животом, у астролошком пољу ваших непријатеља, чини вас сумњичавим према особама из ближе околине, рођацима, колегама. У неком клубу у вечерњим сатима, очекује вас сусрет са неким уметником.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas