Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 10. ЈАНУАР: Бикове очекује романтични сусрет, Рибе обратите пажњу на посао

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима.

1704874690_shutterstock_2053388195-6-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Јарцу прави напет аспект са вашим владаоцем Марсом у астролошком пољу каријере, доносећи вам расправе са женама. У решавању правних и питања у вези са уговорима, имате помоћ Водолије и Ваге. Подложност повредама. Пазите се у соабраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец се приближава Марсу у Јарцу, па су вам нерви напети и данас вам се не би требало наћи на путу. Слободне Бикове очекује романтичан сусрет са особом која стиже са дужег пута. Имате утисак да дугогодишњи партнер нешто крије од вас.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Коњункција вашег владаоца Меркура и Марса у астролошкој кући новца, доноси вам ванредне трошкове. Аспоект са Нептуном одговара Близанцима који се баве креативним или неким другим послом, преко кога су присутни у јавности. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец највише утиче на ваш знак јер њиме управља а његова данашња позиција, близу Марса у Јарцу, може довести до расправе са љубавним али и пословним партнером. Будите опрезни приликом договора са странцима. Проводите више времена са пријатељима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са Месецом близу Марса у пољу свакодневних активности, клоните се расправа са женама, нарочито ако ваш посао има везе са медицином или услужним делатностима. Имате утисак да емотивни партнер нешто крије од вас. Пазите се повреда у кухињи.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Коњукција Месеца и Марса у астролошком пољу љубави доноси вам љубоморне сцене и расправе са партнером. Позиција вашег владаоца Меркура, упозорава да будте опрезни са новцем и да га никоме не позајмљујете. Шкорпија вам шаље позив за излазак.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца, који управља вашом каријером, близу Марса, неповољно утиче на ваш љубавни живот али и на финансијску ситуацију. Напет аспект између вашег владаоца Венере и Урана, доноси вам раскид или привремено раздвајање од партнера.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, планета акције и сукоба, близу Месеца, који управља контактима са странцима, упозорава на опрез ако се бавите послом који има везе са писањем или начином на који размишљате и износите своје ставове. Опасност у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са Месецом близу Марса у вашем знаку, можете бити успешни у пословима који захтевају велику издржљивост и упорност, попут спорта или ангажовања на значајним друштвеним пројектима. Расправе са вољеном особом и млађим члановима породице.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Марса у вашем знаку чини вас практичнијим, али и нервознијим и склоним сукобима са женама. Могући конфликти са женама. Вољена особа покушава да нађе заједнички језик с вама, али ви као да не примећујете њен труд. Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у астролошкој кући подсвести, склони сте преиспитивању одлука које се односе и на приватни живот и на посао. Пазите се жена. Слободне Водолије могу ући у романсу са спортистом или уметником. Подложност повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Спој Марса и Месеца, владаоца вашег љубавног живота, у астролошком пољу непријатеља, буди вашу сумњу у искреност вољене особе. Поведите више рачуна, уколико послујете са особама које живе у иностранству или долазе са неког пута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas