Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 8. НОВЕМБАР: Бикови обратите пажњу на вољену особу, Стрелчевима могућа романсу на послу

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1699431903_shutterstock_1589994361-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Добар аспект између вашег владаоца Плутона и Венере која данас улази у Вагу, повољно утиче на ваш пословни и љубавни живот. Изазовни аспекти са Сатурном и Нептуном, доносе вам проблеме у комуникацији са надређенима. Опасност у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, планете новца, данас улази у ваше астролошко поље свакодневице, образујући добар аспект са Меркуром, владаоцем вашег посла, што вам доноси нове договоре и аранжмане. Расправе са вољеном особом. Хормонски статус.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Меркур, владалац вашег знака и приватног живота, прави секстил са Венером која улази у Вагу, доносећи вам познанство са уметником или спортистом. Очекује вас увећање прихода, ако се бавите породичним или приватним бизнисом. Склоност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец приближава се Венери у поподневним сатима, најављујући могућност одласка на краћи пут. Пословни договор са Биком или Девицом, доноси вам новац. Емотивни партнер пружа вам подршку. Подложност спортским повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Аспект вашег владаоца Сунца са Месецом у кући посла доноси вам новац, нарочито ако се бавите услужним или делатностима у вези са модом или некретнинама. Улазак Венере у Вагу, наговештава сусрет са млађом особом на путу или предавању.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку, близу Венере која данас улази у ваше поље посла, доносећи вам зараду ако ваше занимање подразумева руковање новцем или носи одређену дозу ризика. Слободне Девице, преко посла могу да упознају једног Бика. Опасност у саобраћају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера, планета љубави, лепоте и новца, данас улази у ваш знак, доносећи вам тајну комуникацију са особом коју познајате преко посла. Аспекти Месеца доносе увећање зараде Вагама треће декаде. Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Коњукција Месеца и Венере, која данас улази у ваше поље тајни, доноси вам удварање заузете особе. Међусобни аспекти планета у земљаним знацима, одговарају Шкорпијама које су преко посла присутне у јавности. Подложност повредама и инфекцијама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Планета љубави, Венера, улази у кућу друштвеног живота и планова, доносећи вам новац ако радите у медијима, маркетингу, туризму, осигурању. Тригон вашег сувладаоца Нептуна и Меркура, владаоца вашег љубавног живота, наговештава романсу на послу.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Венера, владалац ваше каријере улази у Вагу, па ћете брже реализовати своје планове и замисли у вези са уметничким пројекатима, медијима, спортским активностима, издавачком делатношћу, судским процесима. Осетљив нервни систем.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Венере, симбола љубави, у знак љубави, Вагу, наговештава сусрет с неким ко живи у другом граду или земљи. Опасност у саобраћају. Аспекти вашег владаоца Урана, доносе вам новац преко породичног бизниса или друге самосталне делатности.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Опозиција између вашег владаоца Нептуна и Венере, која данас улази у ваше астролошко поље свакодневице и здравља, доноси инспирацију уметницима. Месец у Девици наговештава увећање прихода преко аранжмана са странцима. Пазите се за воланом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas