Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Дневни хороскоп за суботу 14. октобар: Ракови обратите пажњу на вољену особу, Лавови пазите на непотребне трошкове

Сазнајте шта вам доноси данашње помрачење Сунца на 21. степену Ваге

1697265788_shutterstock_2023085888-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Помрачење Сунца, владаоца вашег астролошког поља љубави и креативности, у седмом пољу, неповољно утиче на однос са емотивним и пословним партнером. Избегавајте потписивање уговора, као и договоре о новим аранжманима.

Бик (21. 4 - 21. 5)

У вашој астролошкој кући посла и здравља, данас ће бити помрачење Сунца, које иначе управља вашом приватношћу, па су могуће расправе са љубавним партнером и члановима породице. Избегавајте потписивање уговора. Проблеми са хормонима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур близу помраченог Сунца, владаоца вашег астролошког поља комуникација, налази се у пољу љубави и надахнућа, што може погодовати уметницима. Међутим, неповољно ће утицати на ваш емотивни живот и однос са децом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

У вашој четвртој астролошкој кући данас ће бити помрачење Сунца, владаоца ваших послова, што неповољно утиче на ваше финансије и приватни бизнис, нарочито ако сарађујете са странцима. Комуникација са вољеном особом такође може бити нарушена.

Лав (23. 7 - 22. 8)

У време помрачења вашег владаоца Сунца близу Меркура, планете логике и комуникација, можете бити склони доношењу погрешних процена и одлука. Избегавајте конфликте са сарадницима, непотребне трошкове и потписивање важних уговора.

Девица (23. 8 - 22. 9)

У време данашњег помрачење Сунца (које управља вашом подсвешћу) близу вашег владаоца Меркура, у астролошкој кући посла, не препоручује се да започињете нове послове, потписујете уговоре, нити да склапате договоре. Могући су ванредни трошкови.

Вага (23. 9 - 22. 10)

У вашем знаку данас је помрачење Сунца (влада вашим плановима), у напетим аспектима са Плутоном, Нептуном и Ураном, па ћете морати да се прилагодите новим условима на послу, нарочито ако радите у медијима, студирате или често путујете због посла.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

У време данашњег помрачења Сунца (које управља вашом каријером) близу Меркура, планете логике, у квадрату са вашим владаоцем Плутоном, неко ће покушати да осујети ваше планове и послове. Избегавајте расправе са љубавним партнером и надређенима.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Владалац деветог астролошког поља, Сунце, помрачено у Ваги, знаку партнерских односа, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом, али и са сарадницима. Не препоручује се покретање било каквог посла у вези са иностранством.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

У време помрачења Сунца, владаоца ваших финансија, у астролошком пољу каријере, може доћи до одлагања неких планова и ванредних издатака. Избегавајте непотребне трошкове, подизање кредита и улагање новца у ризичне пословне пројекте.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Степен помрачења Сунца, које управља вашим партнерским односима, образује напет аспект са вашим владаоцем Ураном, симболом неочекиваних ситуација, што може неповољно утицати на ваш однос са вољеном особом или пословним партнерима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Помрачење Сунца, владаоца вашег посла и здравља, у астролошкој кући новца и ризика, наредних шест месеци упозорава на опрез са улагањем у пословне пројекте са странцима или било који вид услужних делатности. Подложност повредама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas