Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 16. ДЕЦЕМБАР: Бикови обратите пажњу на новац, Ваге избегавајте конфликте

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за суботу 16. децембар

1702713849_shutterstock_2262386121-5-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко астролошког поља изненађења и образује добар аспект са вашим владаоцем Марсом, што вам доноси повољности у пословању са странцима, а студентима на испитима. Напет аспект са Венером наговештава конфликте на љубавном плану.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месецом у пољу каријере прави квадрат са Јупитером у вашем знаку, чинећи вас склоним претеривању у трошењу новца. Позиција Марса, владаоца ваших партнерских односа, доноси вам сусрет са харизматичном особом која носи униформу на раду. Несаница.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект вашег владаоца Меркура са Месецом у деветом астролошком пољу, повољно утиче на пословање са странцима. Љубавни партнер склон је драматизовању неких ситуација у вашем заједничком животу. Сусрет са Водолијом на краћем путу.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко осме астролошке куће у којој се налази и астериоид Голд, што се повољно одражава на ваше финансије. Ипак, избегавајте ризичне новчане трансакције. Емотивни партнер планира одлазак на заједнички пут с вама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује секстил са Месецом у Водолији, што може повољно утицати на неки правни процес, судско рочиште, јавни наступ или договор са пословним партнером. Вољена особа не одступа од својих ставова у вези са заједничким проблемом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Прелазак Месеца преко Водолије доноси вам нов посао, преко контаката са особама из иностранства. Ипак, будите опрезнији приликом склапања договора или потписивања уговора. Преко интернета, можете да упознате атрактивну, млађу особу.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција вашег владаоца Венере, планете љубави и посла, у односу на Месец у Водолији, упозорава да избегавајте конфликте са надређенима, али и непотребне трошкове. На краћем путу или семинару, можете да упознате спортисту или уметника. Несаница.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко астролошког поља приватног живота, упозорава да избегавате конфликте са партнером и члановима породице. Вољена особа жели да се договорите око сређивања стамбеног или простора ваше породичне фирме. Више шетајте.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у трећој астролошкој кући, прави напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, због чега сте склони расправама са сарадницима, рођацима, комшијама. Позиција Меркура, који влада партнерским односима, доноси вам романтичну поруку од Близанаца.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Прелазак Месеца преко астролошког поља посла, у изазовном аспекту са вашим сувладаоцем Ураном, подстиче вашу амбицију али и нереалне планове. Љубавни партнер је нервозан и помало конфузан, због чега ће му бити потребна ваша подршка.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у вашем знаку, који образује напет аспект са вашим владаоцем Ураном, планетом преокрета, могуће су расправе са љубавним партнеом и старијим члановима породице. Позиција Сунца, владаоца партнерских односа, доноси вам сусрет са Лавом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Добар аспект између вашег и владаоца партнерских односа, Нептуна и Меркура, доноси вам познанство преко друштвене мреже. Због позиције Месеца у астролошкој кући тајних непријатеља, пазите да вас не превари неко кога сте сматрали пријатељем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas