Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 30. МАРТ: Лав да буде опрезан, Шкорпија да се пази расправе са шефовима

Сазнајте шта вам Месец у Стрелцу доноси за суботу 30. март, шта вас очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, како ћете се слагати са укућанима...

1711780941_shutterstock_1810425901.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец астролошкој кући контаката са странцима, доноси вам шансе за увећање прихода, али и зазаљубљивање. Напет аспект са вашим владаоцем Марсом, симболом акције и енергичности, подстиче вас на акцију. Подложност спортским повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошком пољу финансија и ризика, у напетом аспекту са вашим владаоцем Јупитером, чини вас склоним претеривању, нарочито у трошењу новца. Ванредни трошкови у вези са сређивањем стамбеног простора. Промените начин исхране.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец прави секстил са Плутоном доносећи вам увећање прихода преко сарадње са партнерима из иностранства. Позиција вашег владаоца Меркура, симбола логике и интелекта, чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у Стрелцу доноси вам инспирацију и мотивацију, уколико се бавите креативним занимањем, као и пружањем услуга. Избегавајте конфликте са вољеном особом, члановима породице и шефовима. Осетљива јетра.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу креативности и мотивације, под упливом Плутона, симбола моћи, доноси успех јулским Лавовима. Наглашен знак Риба фокусира вас на сарадњу са странцима, али данас будите опрезнији приликом договора с њима. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, планета бизниса и комуникација, прави напет аспект са Меркуром, због чега би требало да избегавате непотребне трошкове и вербалне сукобе. Позиција Месеца доноси успех уметницима. Клоните се расправа са члановима породице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Нептуна, симбола маште и инспирације, у односу на Месец у Стрелцу, доноси вам успех и новац ако се бавите интелектуалним или послом преко кога сте присутни у јавности. Наглашен знак Риба утиче на појачану нервну напетост.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући посла, под упливом вашег владаоца Плутона, доноси вам увећање прихода преко аранжмана са странцима. Ипак, биће и ванредних трошкова, као и расправа са надређенима. Допада вам се један водени знак, могуће Рибе.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у вашем знаку прави сјајан аспект са Нептуном, доносећи вам могућности за зараду преко породичног или другог вида приватног бизниса, посла који подразумева чешћа путовања. Избегавајте расправе са партнером. Смањите унос шећера.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Позиција Месеца у астролошкој кући маште али и ограничења, под упливом вашег владаоца Сатурна, планете кашњења, доноси вам успоравање или одлагање реализације неког пословног аранжмана. Криза у односу са брачним партнером. Осетљива јетра.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец прелази преко астролошког поља друштвеног живота доносећи вам могућност пословног договора преко пријатеља. Аспект са Нептуном наговештава романтичан сусрет са Стрелцем. Брачни партнер је неповерљив, јер сумња у вашу искреност.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошкој кући каријере, под упливом вашег владаоца Нептуна, доноси вам мотивацију, ако се бавите уметношћу, веб-дизајном, спортом. Дугогодишњи партнер је незадовољан зато што му не посвећујете довољно пажње.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas