Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак, 27. јун 2023: Небо квари планове, наоружајте се стрпљењем и клоните се сплеткарења

Напет однос између Месеца и Нептуна обележиће дан, па ће многи планови бити осујећени

1687846327_shutterstock_1830440771-mlad-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Данашњи неугодни дуел између Месеца у Ваги који воли људе у вашој зони партнерства и пожртвованог Нептуна у вашој дванаестој куц́и подсвести, може разоткрити неке закулисне радње о којима ви нисте имали појма. Избројте до 10 (или боље 100) пре него што планете и саспете дотичној особи све у лице. Сад је прави моменат да разговарате с партнером и извучете све оно што сте гурали под тепих.

Бик

Будући да се Месец налази у Ваги, дан је идеалан да се фокусирате на посао, тешке задатке, преговоре… И могли бисте много постићи да вас не омета Нептун који има неке друге планове за вас. Салетаће вас пријатељи позивима за дружење, а понуде ће бити и сувише примамљиве, па ће вам то цео дан одвлачити пажњу. Нећете знати шта да одаберет. На крају ће се испоставити да нисте ни упола посла завршили колико сте могли.

Близанци

Расположени сте за све – једини проблем је што не можете да направите разлику између заиста забавног, изводљивог и обавезног. Можете захвалити (или кривити) месец у Ваги који воли људе у вашој разиграној и кокетној петој куц́и. Било шта што изазива узбуђење покрец́е ваше срце. Па ипак, Месец је у незгодној опозицији с магловитим Нептуном, па ће се испоставити да сте мало преценили своје могућности.

Рак

“Радити или не радити” је данас толико збуњујуц́е питање да бисте могли “одговорити” на њега тако што ц́ете га потпуно игнорисати! Са месецом у неодлучној Ваги и вашом осетљивом четвртом куц́ом, део вас би био срец́ан да се цео дан (и ноц́) излежава на некој плажи. Али то неће дозволити Нептун који ће вас мотивисати на акцију и Лав

Лав

Ако можете, топла препорука је да се данас клоните трачева и људи у које иначе немате поверење. Могло би се лако десити да вас оптуже за сплеткарење, и да сте рекли нешто што вам није било ни на крај памети. За све је то крива опозиција Месеца и Нептуна. Сутра ће већ бити лакше.

Девица

Када останете сами и фокусирате се на посао, ви сте незаустављива сила природе. А данас бисте могли да постигнете много на том пољу захваљујуц́и Месецу у Ваги усмереном ка циљу у вашој другој куц́и посла и новца. Зачкољица? Таман када почнете да радите, чини се да су други људи магнетно увучени у ваше поље, одвлачец́и вам пажњу својим питањима и коментарисањем. Ово је савршено време да се подсетите да је „Извините, заузет сам“ легитиман одговор!

Вага

Месец је у Ваги и само ће вам љубав бити на памети. Баш данас бисте моги привући сродну душу, а да ни прстом не мрднете. Лаи, зато ћете се тешко фокусирати на посао. Неће вам дати Нептун који борави у вашој шестој кући и уноси конфузији. Сви ваши велики планови могли би се распршити као мехур од сапунице. Главни проблем је што ћете дозволити да вас колеге увуку у своје драме и потпуно вас оставе без енергије.

Шкорпија

Ако нисте скочили из кревета чим се аларм огласи, за то можете кривити Месец у Вагу у вашој сањивој дванаестој куц́и. У ствари, ако не морате да будете негде у одређено време, дозволите себи да се опустите и одуговлачите. Присетите се својих снова, пишите дневник… Биц́е тешко да изађете из куц́е – посебно што вам и Нептун шаље такве вибрације.

Стрелац

Са одлазец́им месецом Вага у вашој једанаестој куц́и, ово је савршен дан за умрежавање и дружење с пријатељима. Али, Месец прима веома помешане сигнале од збуњујуц́ег Нептуна. Могуће да ће вас неки члан породице увући у своју драму и пореметити планове за излазак. ПДобро процените да ли је посреди манипулација или особа заиста има проблем који захтева хитну интервенцију.

Јарац

Са амбициозним Месецом у Ваги који осветљава вашу десету куц́у успеха у каријери, можда сте заправо више фокусирани на циљеве него иначе. Окружени сте својим омиљеним саиграчима и сви заједно радите на неким важним заједничким циљевима. Али, у другом делу дана, Нептун ће вам помрсити конце. Сачувајте живце.

Водолија

Са усредсређеним и амбициозним Месецом у Ваги који осветљава вашу девету куц́у путовања, авантуре и предузетништва, данас сте у потрази за експанзијом. Максимално искористите ову инспиративну енергију у првом делу дана, јер ће касније Нептун да мало замагли слику, па нећет баш јасно моћи да процените прилике које се нуде. Данас не обећавајте ништа.

Рибе

Идеалистички настројен Месец у Ваги у вашој осмој куц́и интензивних емоција и трајне везе чини вас подложним фантазији. Осим тога, Месец је под утицајем сањивог Нептуна, вашег владара,  што доводи до тога да намерно поричете оно што видите својим очима. Само застаните и скините ружичасте наочаре.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas