Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

До кад траје РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР? Проблемима у комуникацији званично долази крај

Када чујемо ретроградни Меркур већ знамо да то са собом не носи позитивну симболику. Ипак, шта то заправо значи?

1664890535_profimedia-0269743137.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Потребно је да се стрпимо још само мало јер је Меркур који је "кренуо" ретроградно изашао из своје путање 2. октобра, а званично, сутра 5. октобра "мукама" долази крај и коначно се враћа у своје првобитно стање.

Меркур управља комуникацијом, тако да је могуће да сте приметили различите типове проблема на пољима која је захтевају.

Сваких неколико месеци ова планета почиње да успорава. За нас то конкретно значи да живот постаје напетији и да се активности не крећу тако брзо као пре. Ова 2022. година донела је чак четири ретроградна Меркура, а након овог који се завршава сутра, остаје нам још један за сам крај године, 29. децембар.

Прочитајте још: Овим знаковима ОКТОБАР ДОНОСИ ПРОМЕНЕ НА ПОСЛУ: Појединима следи УСПЕХ И НАПРЕДОВАЊЕ, док ће други морати да ПРИПАЗЕ ШТА ПРИЧАЈУ

Супротно популарном веровању, ретроградност такође може да буде и време за размишљање што не мора нужно да значи нешто лоше. Ако схватимо како да контролишемо емоције све можемо да искористимо и у своју корист.

Шта је ретроградни Меркур?

За разлику од онога што звучи, планета Меркур се заправо не креће уназад већ се само успорава. Меркур се обично креће брже од Земље око Сунца. Али када је Меркур ретроградан, он се креће спорије од Земље.Ово ствара оптичку илузију у којој мислимо да се Меркур креће уназад.

Шта се дешава током ретроградног Меркура?

Меркур влада комуникацијама, путовањима, вестима, информацијама, трачевима и технологијом. То значи да можемо да очекујемо сломове, лажне трачеве, погрешне комуникације, кварове технологије, пропуштене везе...

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas