Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доживеће неочекиван финансијски успех: Ова 4 знака обогатиће се почетком маја

Ово су четири знака хороскопа ће добити новчани добитак до краја месеца

1713452214_shutterstock_2258059011.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Било да се ради о исплативим инвестицијама или уносним пословима, наредни период биће им плодоносан. Ово су четири знака хороскопа ће добити новчани добитак до краја месеца. Проверите да ли сте и ви међу овим срећницима.

Бикови

Бикови се могу радовати очекиваном финансијском добитку у априлу, захваљујући својим дугорочним инвестицијама, посебно у некретнине или деонице. Хороскопски савет за њих је да остану отворени за могућности препродаје и да прате своју интуицију како би донели храбре потезе у инвестирању.

Шкорпије

Шкорпије би могле доживети неочекиван финансијски успех кроз наследство или повољан исход правних спорова. Ово раздобље може донети вести о судским расправама које су се неочекивано завршиле у њихову корист, као и исплату осигурања произашлу из дуготрајних правних процедура.

Стрелчеви

Стрелчеви могу очекивати неочекивани финансијски добитак кроз међународне послове или образовање

Стрелчеви би могли доживети неочекивани финансијски добитак кроз међународне послове или образовање. Хороскопски савет за њих је да истраже међународне тржишне могућности и уложе у своје образовање без страха. Ово раздобље може донети финансијске могућности које произилазе из међународних послова или додатног образовања.

Водолијама стиже наследство


Водолије ће до краја месеца добити финансијску ињекцију која ће им помоћи да реше неке проблеме који их већ дуже време муче. У питању је део наследства који неће бити нимало занемарљив. Искористите прилику.

Нај жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas