Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРУИДСКИ ХОРОСКОП ПРЕЦИЗНО ПРЕДВИЂА: Срећне околности пратиће ова четири знака

Њима ће 2024. бити година успеха на свим животним пољима.

1707212410_DEF.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Друиди су били свештенички ред у заједници старих Келта и Гала, врло поштовани због своје мудрости. Били су исцелитељи и учитељи, а доста пажње су посвећивали елементима природе помно посматрајући кретање небеских тела на основу чега су предвиђали будућност.

Предикције на начин друида преносиле су се с колена на колено, па се њихов хороскоп сматра једним од најтачнијих и данас.

По овом хороскопу година има 14 знакова, од којих 13 обухвата 28 дана према месечевим менама док последњи знак обухвата само један дан који по веровању садржи делић вечности и смештен је између краја и почетка свега што нас окружује.

Ова четири знака по друидском хороскопу ће срећа пратити на сваком кораку у 2024. За њих ће ова година испуњена напретком и духовним растом, имаће прилику да испуне своје најдубље жеље.

Храст (10. јун – 7. јул)

Храста је моћан симбол који представља снагу и заштиту, а људи рођени у овом пероду су способни, успркос свим животним недаћама и на свет гледају са пуно оптимизма. Воле кад им се људи диве и хвале их, а често су нагли и без такта. У 2024. години њихова стабилност и оптимистичан начин размишљања донеће им бројне пословне прилике и унапређење каријере.

 
Током целе године пратиће вас изузетна срећа и све што замислите то ћете моћи и да остварите. Ваша храброст и одлучност биће награђени.

Леска (5. август – 1. септембар)

Келти су веровали да леска поседује натприродне моћи, а ова биљка је била симбол мудрости. Људи рођени у овом знаку су имају огромну унутрашњу снагу и нема тога што Леска не би учинила како би усрећила вољену особу. Припадници овог знака у 2024. пратиће своју интуцију која ће им донети прилике које се крију испод површине. Могу да очекују период раста у свим областима сопственог живота, али и дубоких спознаја које ће их трансформисати изнутра. 

Тиса (28. октобар – 24. октобар)

Тиса представља вечност и бесмртност, а друиди су веровали да ово дрво може изазвати видовитост. Особе рођене у овом знаку сваку емоцију дубоко проживљавају, свет посматрају црно или бело и код њих нема средине. Или воле или мрзе. Ове године очекују вас судбински сусрети са особама које ће донети мир и благостање у ваш живот. Спремите се за заљубљивање као никад до сада, то је она особа на коју чекате целог живота. без бриге препознаћете се већ при првом сусрету. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas