Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕГИПАТСКИ ХОРОСКОП: Припадници Зодијака којима се према древној астрологији предвиђа срећна судбина

Погледајте да ли сте међу њима

1694604376_shutterstock_107198732.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Старим Египћанима су звезде значиле на посебан начин, па погледајте да ли припадате знаку њиховог хороскопа коме се предвиђа срећна судбина…

Египатски хороскоп се састоји од знакова који су сасвим другачији од класичних знакова Зодијака на које смо навикли и западне астрологије. Египатски хороскоп говори о посебним вредностима и карактеристикама знакова, а три се издвајају по срећној судбини и личности.

НИЛ (рођени од 1. до 7. јануара, од 16. до 28. јуна, од 1. до 7. септембра и од 18. до 26. новембра)

ГЕБ (рођени од 12. до 28. фебруара и од 20. до 31. августа)

ХОРУС (рођени од 20. априла до 8. маја и од 12. до 19. августа)

Шта говори египатски хороскоп о њима?

НИЛ

(рођени од 1. до 7. јануара, од 16. до 28. јуна, од 1. до 7. септембра и од 18. до 26. новембра)

Нил је први знак египатског хороскопа и представља нови почетак и позитивне животне промене. Овај знак је симбол плодности и успеха, а људи који га носе имају врло смирену енергију и природу. Њихова предност је то што негују љубав према себи. Не воле сукобе и увек теже да сачувају мир око себе. Вођени су често страстима, али колико су страствени, толико су и мудри.

Тајна њиховог успеха је што вешто посматрају свет око себе и то искуство користе за планирање својих активности у будућности. Врло су практични, али и бистроумни. Имају развијену харизму и лако привлаче људе око себе. Воле материјалну сигурност и заслужене награде, али и верују да је помоћ другима предуслов за добар живот.

ГЕБ

(рођени од 12. до 28. фебруара и од 20. до 31. августа)

Геб је према легенди био староегипатски бог земље, а особе које су рођене у овом знаку имају добро срце, емотивни су и стало су у контакту са осећањима и потребама других људи. Врко су интуитивни и посвећују пажњу личлном духовном развоју, па понекад, тако замишљени и мистични, могу изгледати као да су затворени у себе.

Заштитнички су настројени, а њихова харизма и оданост чине да буду идеални партнери у љубави. Углавном имају богат социјални живот, добре односе са породицом и пријатељима. Иако су врло осетљиви, знају како да сачувају прибраност и такт. У каријери комбинују духовну свест са интелектом, а највипше им одговарају послови који се тичу писања, предавања и саветовања.

ХОРУС

(рођени од 20. априла до 8. маја и од 12. до 19. августа)

У староегипатској митологији Хорус симболизује звезду и небо и симбол је сокола. Људи рођени у овом знаку врло су храбри и спремни су на ризик. Имају врло харизматичну личност и мотивисани су успехом и испробавањем нових ствари. Не дозвољавају да их од остварења снова удаљава страх од неуспеха. Оптимисти су и труде се да у животу испуне властиту мисију.

Они су вође који су добри у мотивисању и надахњивању других. Имају пуно енергије коју улажу у своје амбиције и породицу. Имају љубазну, нежну нарав и стрпљиви су слушаоци. Могу лако смислити решења за многе изазове и као пријатељи су идеални саветодавци. Воле сигурност и учиниће све што је потребно како би је увек имали.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas