Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕНЕРА

Ево одговора на питање: "Да ли ћу имати среће у животу?" Нађите где вам је Венера!

Ако је Венера у неком од углова, а то су прво, четврто, седмо или 10. поље хороскопа, онда је то добар наговештај среће.

Depositphotos_204167538_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Постоје бројне дефиниције које покушавају да дају одговор на питање шта су то љубав или срећа. Свако од нас има свој, непоновљив, образац по ком вреднује појам среће.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ДРУГИ ДЕО: Како ће година ПАЦОВА утицати на друге знаке?

Једно од најчешћих питања, а можда и најнезахвалнијих, јесте: "Хоћу ли имати среће у животу?" Одговор на то је тешко дати, јер, животни циклуси се мењају. Да би човек знао да је у неком тренутку био срећан, он је морао, током живота, да доживи и супротно стање, како би умео да направи разлику.

Срећан човек живи у хармонији.

Гледано из угла астрологије, Венера, као симбол радости, егзалтирана је у Рибама, знаку који је симбол опроста. Такође, Сатурн, планета одрицања и стрпљења, егзалтиран је у Ваги, знаку чији је весник Венера. Укратко речено, радост (Венера) кроз опрост (Рибе/Јупитер) и стрпљење (Јарац/Сатурн), првенствено према себи, а онда и према другима, сигуран је пут у свеопшту хармонију која је неопходна увек, а нарочито ових дана.

Комбинација радости - Венере, праштања - Јупитера и стрпљења - Сатурна даје срећу.

У личном (наталном) хороскопу, како се односимо према животним искуствима, било да су пријатна или непријатна, потражићемо где се налази Венера.
Ако је Венера у неком од углова, а то су прво, четврто, седмо или 10. поље хороскопа, онда је то добар наговештај среће.

Пороверите где се налази Венера у вашем наталном хороскопу.

Венера у првом пољу описује да је особа драга, пријатна, да има наглашен осећај за радост и да највећу срећу доживљава управо кроз своју благу природу. Она својом позитивношћу привлачи идентичне људе и догађаје.
Ако је Венера у четвртом пољу, радост се испољава кроз унутрашњи живот, дом и породицу. То је поље где особа проналази уточиште и највећу радост.

Ако је неко драг има Венеру у четвртом пољу.

Када је Венера у седмом пољу, срећа се доживљава кроз искуство љубави са другом особом. Осим тога, особа је испуњена пред публиком или јавним експонирањем.
Венера у десетом пољу говори о човеку који себе проналази у каријери и јавним наступима, положајем у друштву. Ово су, често, људи којима је посао да усрећују друге. Неретко, музичари и глумци.

Нисте криви ако волите новац, то само значи да вам је Венера у другом пољу.
Љубав и стрпљење
Фото: Депозитфото

Ово су четири главна поља у којима Венера описује срећу као осећај који превладава незадовољство.
Наравно, положај ове планете у другим пољима, такође, описује задовољство кроз сегмент живота којим поље влада, али, дејство није толико јако као када се нађе у горе наведеним положајима.
Ако се нађе у другом пољу, особа ће радост доживљавати само ако је финансијски стабилна. У трећем пољу радост доносе браћа и сестре. У петом, особа проналази срећу у деци. Венера у шестом пољу описује радохолика.

Прочитајте још: Хороскоп у доба короне: Бик и шкорпија морају да буду ОПРЕЗНИ, а ево којим знацима прети опасност и у КУЋИ!

У осмом пољу описује људе којима је задовољство излагање опасностима, али и мешање љубави и страсти. Венера у деветом представља радост учења и путовања. Венера у 11. пољу је срећа и радост с пријатељима. И, на крају, Венера у 12. пољу представља срећу до које

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas