Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКИ ХОРОСКОП ЗА ЈУЛ: Три знака која ће имати изненадне бонусе и добитке

Погледајте о којим срећницима је реч

1688218863_horoskop-i-novac.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако упитате хороскоп, неки од нас могу очекивати посебну финансијску срећу у месецу који је пред нама.

Према астролошким прогнозама, Овнови, Шкорпије и Рибе могли би доживети значајне финанцијске користи у јулу.

Ован

Овнови, припремите се за месец испуњен могућностима. У јулу, Марс, ваш владајућа планета, улази у вашу кућу каријере. Ово би могло значити нове пословне могућности, напредовање на послу или чак изненадни финансијски добитак. Останите отворени за све могућности и будите спремни да искористе прилике које вам се пружају.

Шкорпије

Шкоприје, јул  би могао бити ваш месец. Плутон, ваша владајућа планета, формира повољан аспект с Јупитером, планетом среће, у вашој кући новца. Ово би могло значити неочекивани финансијски добитак, успешне инвестиције или новчани бонус. Саветујемо вам да будете пажљиви и мудро користите своје финансијске ресурсе овог месеца.

Рибе

Рибе, ваша креативност и интуиција могли би вам донети финанцијску корист у јулу. Нептун, ваша владајућа планета, улази у вашу кућу креативности и личног изражавања. Ово би могло значити финансијски добитак кроз креативне пројекте, уметност или ваше интуитивне способности. Будите отворени за нове идеје и прилике које се могу појавити, преноси Индеx.хр.

Наравно да је увек важно бити пажљив са својим финансијама, али овај месец би могао донети посебне прилике за ова три знака. Срећно свима!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas