· · Коментари: 0

Финансијски хороскоп за јун: Четири знака којима ће новац падати са неба

Њима ће јун донети велике успехе на пословном плану

1684950388_poslovni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Све више пословних људи чита хороскоп и још их више верује истом. Пословни хороскоп даје податке о добрим периодима за повлачење великих потеза, о односима са људима на послу, моменту да се повучете...

Ован

Захваљујући доброј стратегији умете да привучете пажњу пословних партнера и да истакнете своје способности, тако да Вам често припада нека запажена улога. Сарадници уважавају Ваш успех, што Вам додатно омогућава шире контакте или већу слободу пословног изражавања. Важно је да направите добар избор. Након тест ситуација, очекује Вас убрзано напредовање. Потребно је да своју елоквенцију подредите пословном тренду који обећава практичне или материјалне разултате. У финансијском смислу налазите се у позицији да увећате своју зараду и да решите нека имовинска питања. У периоду од 19. јуна, обратите пажњу на могућност личног усавршавања, на јавне наступе, професионално напредовање или на удруживање пословних интереса.

Лав

Налазите се у креативној фази и важно је да јасно дефинишете своје пословне циљеве у договору са поузданим сарадницима. Пажљиво проверавајте нове информације на пословној сцени како бисте остварили своје дугорочније интересе. Нову прилику и пословне контакте треба посматрати у дугорочнијој перспективи. У одређеном моменту затражите нечији савет, пре него што се упустите у нову пословну-финансијску акцију. Након великог залагања уследиће и добра награда или позитивни резултати. У периоду од 07. јуна, потрудите се да завршите све важније послове који ће Вам обезбедити бољи друштвени статус или различите олакшице. Крајем месеца, очекује Вас пословно-финансијска сатисфакција и неки вид јавног признања.

Вага

Подстичите код себе креативну радозналост и самопоуздање, као додатне способности за убрзаним професионалним напредовањем. Потребно је да проширите своје сазнајне видике и да се прилагођавате на различите услове пословања. Након великог залагања уследиће и позитивни резултати. Са поносом и без лажне скромности можете да обележите свој професионални успех. У периоду од 11. јуна, очекује Вас добра прилика за професионалним усавршавањем, важно је да се ангажујете на примени савременијих модела у пословању. Обратите пажњу на различите сусрете, понуде или на контакте са иностранством. Неко је спреман да подржи или да награди Ваше оригиналне идеје. Сачувајте оптимистичку оријентацију како бисте на ефикаснији начин остварили своје пословне интересе.

Водолија

Пред сарадницима делујете врло захтевно и предузимљиво, често се налазите у доброј позицији када се одлучује о ширим пословним интересима. Будући да сте Ви особа која води рачуна о свом професионалном усавршавању и материјалним интересима, тешко можете да се помирите са ситуацијом да неко ограничава Ваше захтеве. Импонује Вам посао у коме до изражаја долазе Ваше практичне способности и ефикасност. У периоду до 19. јуна, потребно је да испуните своје редовне обавезе или да измирите нека финансијска дуговања. Крајем месеца обратите пажњу на свој пословни имиџ, стил изражавања или јавни наступ. Већину пословних циљева успешно можете да остварите захваљујући доброј сарадњи, кроз различите контакте и на основу нечијег протежирања, пише Ударна вест.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.