Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКИ ХОРОСКОП ЗА МАРТ: Коме ће звезде бити посебно наклоњене почетком пролећа?

Који хороскопски знакови треба да обрате пажњу на новац, а који могу да одахну наредног месеца

1708678021_shutterstock_109407086.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Будите опрезни и водите се мишљу: „све у своје време“. Још увек сте у периоду који је погодан за улагања. Али не говоримо само о о материјалној природи. Инвестирајте у своје интересе и унапређење својих вештина јер би се то могло показати посебно корисним. Крајем месеца биће вам јасно шта желите да урадите по питању куповине и како да сачувате до сада уложени новац.

Бик

Веома је важно да обратите пажњу на ситна слова у уговорима које ћете потписивати. Обавезно искористите овог месеца ако добијете одређене понуде за сарадњу. Није време да се жури у нове изазове, посебно не у финансијске. Будите стрпљиви још мало и будите сигурни у вредност онога што радите. Срећа прати храбре, али и награђује оне који знају зашто је понекад важно сачекати, право време.

Близанци

Овај месец вам нуди прилику да размислите о теми новца. Постоје одређени породични репови и одговорности са којима се морате суочити. Не нужно са другим члановима породице, већ са собом.

Знате колико напорно радите и колико доприносите, а желели бисте више. То тренутно није могуће, али знајте да се свака акција ка квалитетној будућности рачуна. 

Рак

Са доласком 25. марта припремите се за промене у динамици финансијског управљања. Ситуација се развија, било да је у питању ваш лични однос према новцу или ставови оних који вас плаћају.

Свакако, за сада се клоните новчаних улагања јер их у овом периоду не можете директно контролисати. Ако имате прилику, радије инвестирајте у путовање. Мало бежања неће вам шкодити, а олакшаће вам сагледавање тренутне позиције коју свакако можете побољшати.

Лав

Улазите у период у коме ће вам бити јасно како са ким сарађивати, и како остварити профит. Чини се да је Универзум одлучио да вам отвори врата која воде до завидног успеха.

Девица

Кључ вашег успеха лежи у забави. Овог месеца треба да се препустите задовољствима која ће вас не само напунити енергијом, већ ће вам донети и изузетне могућности. Ако се опустите, отпустите кочнице и прихватите слободу, свет би ускоро могао да буде ваш. Не тражите, само упијајте и дозволите себи да будете спонтани.

Вага

Почетак године вас је натерао на одређене промене. Сада је време да размислите о томе шта желите да оставите иза себе. Март вам нуди идеалне прилике за анализу инвестиција које имају посебан, велики смисао у вашем животу.

Довршите неке започете радње и ослободите се репова. Ово је неопходан корак у правцу одржавања стабилности. Помрачење Месеца 25. марта (као и оно које ће се појавити 8. априла) натераће вас да суштински преиспитате своје одлуке. 

Шкорпија

Ако на почетку ове године одредите одређене финансијске приоритете, овог месеца немате шта да бринете. Ако то још нисте урадили, Звезде вам дају шансу до средине године, јер тада треба да почнете да берете плодове свог рада.

Могли би вас позитивно изненадити. Овог месеца наставите да делујете и држите очи отворене за потенцијалне партнере и инвеститоре. Пред вама је период у коме ћете моћи да их детаљније упознате и развијете своје идеје. Будите спремни да се изложите и не плашите се критике.

Стрелац

Мање је више, а ви знате како да то искористите у своју корист. Живите једноставно, чисто овог месеца. Срце вас вуче ка одређеним стварима, а испуните само оне жеље које вас пре свега могу нахранити и пробудити инспирацију и креативност у вама.

Добро погледајте полице и ормаре. Уради чишћење. Ослободите се свих ствари које дуго не користите или о којима не размишљате у будућности. Време је да у свој живот призовете нову, здраву, свежу и богату енергију.

Јарац

Припремите се за период улагања у себе и своје вештине. Ускоро вас очекују позиви да се придружите партнерству, али сада није време. Ви најбоље знате како да управљате сопственим финансијама и способни сте да доносите веома рационалне, понекад хладне одлуке. Не дозволите себи да постанете уображени и помислите да знате апсолутно све. Овај месец није повољан за игру. Радије проширите своје контакте и учите.

Водолија

Налазите се у периоду трансформације и, на вашу срећу, финансије тренутно не би требало да вам буду у првом плану. Наравно, сви размишљају о њима, али ви, осим што пазите на своју потрошњу, треба да размислите и о другој врсти улагања. Март вас позива да отворите свој ум и упијете знање, нова лица. Отворите уши и слушајте, јер ћете временом наћи добре прилике.

Рибе

Финансијски успех вам се смеши овог месеца јер ћете моћи да се ослоните на своју интуицију и овог пута ће вас она упутити у правом смеру. Можда је време да проширите своја интересовања и активности јер ћете тако добити нове, веома корисне информације. Само немојте оклизнути и почети сумњати у себе или развијати сценарије који су данас далеко од могућих.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas