Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро занимљивости

ГОДИНЕ ИМ НИШТА НЕ ЗНАЧЕ: Хороскопски знаци поређани од НАЈЗРЕЛИЈЕГ до НАЈДЕТИЊАСТИЈЕГ

Ма колико год били стари, неки хороскопски знаци увек остају деца. Други су, пак, одувек били озбиљнији.

1643982546_laughter-g5bcf15e75_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Јарац

Припадници овог знака су најзрелији у хороскопу, спремни су на жртву да би стигли до циља.

Рак

Чим се роде Ракови су претерано емотивни, али савршено одговорни. Ракови су на врху листе најодговорнијих иако су склони нападима несигурности.

Девица

Девице су стрпљив и интелигентан знак увек спреман да одигра улогу коју други избегавају и важе за особе које доносе веома добре одлуке. Свесни су својих мана и стално се труде да их промене.

Прочитајте још: Значење КАРМЕ: Како да сазнате КО сте били у прошлом ЖИВОТУ?

Бик

Бикови су увек разумни, иако су врло тврдоглави и не знају за компромис, врло су зрели људи који чврсто стоје на земљи и увек знају шта тачно желе.

Вага

Ваге су веома мудре, иако понекад делује да су незреле. Не страхују да заузму став који се другима не свиђа ако је то поштено.

Водолија

Водолије су оличење зрелости без обзира што имају проблем са исказивањем емоција. Познати су као бунтовници који иду контра свих само да би обранили своја уверења.

Рибе

Рибе су са једне стране осећајне, а са друге веома тешко подносе критику. Често се стављају у улогу жртве и тешко сагледавају ситуацију објективно.

Шкорпија

Припадници овог знака су незрели иако на први поглед делују зрело. Људи рођени у овом знаку су на гласу као најманипулативнији знак Зодијака. Већину ствари раде због користи и нису спремни да се жртвују за друге.

Прочитајте још: Три двојке у 2022. години доносе нешто ВЕЛИЧАНСТВЕНО: На који начин може да вам се промени СУДБИНА?

Лав

Иако Лавови поседују особине које су важне за зрелост попут великодушности и оданоси они нису на врху листе најзрелијих знакова јер су егоистични и склони да верују да су баш увек у праву.

Стрелац

За Стрелчеве важи да су у суштини велико дете. Припадници овог знака су у неким аспектима врло зрели, али толико страхују од преданости да се то граничи с фобијом.

Ован

Ованови су веома далеко од зрелости, у суштини припадници овог знака су сјајни људи које је дивно имати у свом животу јер су брижни и самоуверени, али знају да буду врло нетактични.

Близанци

Победници на листи најдетињастијих знакова су Близнаци. Ужасавају се обвеза које долазе с годинама и склони су да их сведу на минимум. Припадници овог знака заправо много времена и енергије потроше на избегавање обвеза.

                          Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas