· · Коментари: 0
АСТРО

ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

Ова година од нас тражи да се суочимо сами са собом и да прихватимо новитете који улазе милом или силом у наш живот. Битно је да када прихватимо себе као "новог себе" да пустимо да нам се догоде промене

1635853950_horoskop.jpg
Фото: Пеxелс

За сваког ће се одразити на неком пољу зависно од знака. За неке ће то бити каријера, за неке љубав, породица, другарство, међуљудски односи.

Прочитајте још: Ваш датум рођења открива ваш ЖИВОТНИ ПУТ! Ево како да израчунате свој број и проверите која стаза вам је предодређена...

Битно је да будете спремни да се суочите са преокретима у свом животу. Нове идеје биће у сукобу са старим па се може десити да тапкамо у месту. Поготово технолошки развој ће бити наглашен а сви ми се негде опиремо променама.

За сваког од нас напредак у 2022. години зависи искључиво од нас колико смо спремни да загрлимо промене и да заплешемо са њима.

Ован

Ове године спустите лопту, послушајте савете и мало колико год је могуће умирите свој темперамент. Када је каријере у питању биће промена и биће позитивне ако будете сарађивали. Љубав је наглашена па слободни могу да очекују значајне промене. Они који су заузети нека у односу спусте лопту , не мора увек све бити како ви кажете.

Бик

На пољу каријере долази ваших пет минута и ту се дешава спектакл. Напредовање, боља новчана зарада.Венера је ове године наглашена код вас па можете очекивати проширење породице. Јупитер и Марс такође дају лепе аспекте-лепа и склада комуникација и међиљудски одмоси. Јупитер је на вашој страни када је посао у питању.

Близанци

Вама Венера и Сатурн боје 2022 годину. Почетак године доноси стресан период када је љубав у питању. Већ средином године ствари долазе на своје место позитивно по вас. Сатурн вам даје истрајност и води вас на прави пут и даје вам одговорност. Марс вас подржава када је каријера у питању али заједно са Сатурном тражи реалну причу! Не циљајте превисоко и нереално!

Рак

Бићете превише усресређени на друге, на њихове захтеве и прохтеве. Морате да поведе рачуна о својим личним осећањима и потребама јер ће те једино тако бити добри себи и околини. Марс и Сатурн заједно са Венером од вас траже "буђење". Почетак године ће бити напорнији али већ од пролећа ви сте нови човек. Када је посао у питању не одацујете одмах нове идеје, полако, пустите да преноће и мудро размислите. Ако их прихватите улазите у потпуно нови свет за вас који вам доноси успех!

Лав

Вама предстоји велики напредак у каријери. Велика промена је пред вама и имате подршку Јупитера. Сатурн вас посматра и држи вам парвац и заиста ако га будете "послушали" све али све се одиграва у вашу корист. Ви који сте у дугим и стабилним везама сада улазите у брак. Слободни проналазе љубав на послу која ће бити јака .Здравље ће вам бити наглашено редовно радите рутинске контроле.

Девица

Акценат на љубавним односима као и у оквиру породице. Биће несугласица, али је Марс заједно са Јупитером ту и помоћи ће вам да се ствари не отргну контроли. Те две планете од вас траже смиреност и здраву комункацију. Каријера је под лепим аспектом Марса, али тражи од вас студиозност и доследност.

Вага

Каријера под знаком питања? У ком смислу? Јако је битно да не улазите олако у финасијске подухвате ( имаћте занимљиве понуде) већ да добро одвагате. У супротном прилива ће бити али и одлива па ћете доћи на исто а пуно ћете енергије потрошити. У оквиру породице биће несугласица које вас могу пореметити и одузети доста времена. Венера и Марс плешу тако да ће љубави бити на претек било да сте у вези или слободни.

Шкорпија

Веома полодоносна година за вас. Каријера ће напредовати. Заиста сте у могућности да зарадите велики новац а трошкова готово да нећете имати. Друштвени живот ће вам бити наглашен, заиста ћете уживати. У љубави су кјлучни задњи месеци у години јер тада све оно што сте прижељкивали долази до вас и остаје уз вас!

Стрелац

Награда за наградом у овој години. Јупитер вам даје ветар у леђа и следи вам одлична година са пуно среће и успеха. Каријера у иностранству или рад са странцима који вам отвара врата за наредне године. Промена места становања или чак одлазак у иностранство и започињање потпуно новог живота. Јупитер и Сатурн вам дају снагу и срећу само је битно да буде фокусирани и да се ослоните само на себе.

Јарац

Од ове године очекујте и награде и казне. Када је каријера у питању биће пуно обавеза и мораћете да се клонирате како би све постигли. Ви ћете успети у томе и имаћете велику финсијску зараду. Оно што је битно је да новац не трошите олако веч га штедите. У љубавним односима долази до разлаза и биће болно али крајем године ви се поново рађате! Породични односи биће напети поготово ако имате брата или сестру јер ће бити проблема око расподеле имовине.

Водолија

Јака и тешка година за вас од стране Сатурна. Али ако скупите снагу, будете истрајни, реални и пожтвовани тада вам следи награда. Ова година тражи од вас доста одрицања јер већ од следеће долази награда живота и ви тада постижете невероватне упсехе на свим пољима.У љубави очекујте неочекивано у позитивном слимслу јер ће се за то побринути Уран и Сатурн.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Биће успона и падова, а ова четири знака биће успешнија него икада!

Рибе

Година која вам даје ветар у леђа због Јупитера који је ваш анђео чувар- Његове благодети ћете осетити већ крајем ове године. Он вам сада даје озбиљну заштиту, а на вама је да се буквално опустите и да почнете да верујете у себе. Једино тако ви долазитедо успеха поготову када је каријера у питању, Љубавни живот ће имати мали бродолом, али само на почетку године, у прва три месеца, после тога долази јако леп период. Ви ћете волети и бити вољени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.