Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП И ПОРОДИЧНИ ОДНОСИ: Рак, Девица и Јарац увек су на услузи родитељима као и браћи и сестрама

Бик и Лав - посесивне мајке, Водолије - другари са децом

1706878224_shutterstock_46375858.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН - Нема тога што неће урадити за своју породицу, чак и када је далеко од ње, што није редак случај. Веома је привржен родитељима, а као родитељ настоји да деца што пре постану своји људи. Мушкарци су више везани за мајку, баку, сестру, а жене за оца, браћу, синове.

БИК - Радо окупља родбину на породичним ручковима, и код куће и у кафани. Увек је спреман да помогне и да посветује члана фамилије. Нераскидиво повезан са родитељима и примарном породицом. Као отац, попушта деци, док је жена Бик посесивна и доминантна мајка.

БЛИЗАНЦИ - Мада рано напушта родитељски дом, допада му се улога вечитог детета, чак и када оснује своју породицу. Са браћом и сестрама се не слаже баш најбоље, али увек има изузетака. Када постане родитељ, негује пријатељски однос са својом децом.

РАК - Везе са родитељима и браћом и сестрама, толико су јаке, да тешко успева да се осамостали. Када му недостаје породица, осећа физички бол. Везан за мајку, баку, тетку, сестру, кћерку, а Рачица за мајку и ћерку. Као родитељ није строг и деца га обожавају.

ЛАВ - Он остаје детињаст и када оснује своју породицу, па се не може рећи да је закон за децу, али зато Лавица јесте. Она је командант параде, односно породице, посесивна мајка, надзире децу у сваком тренутку, али нико не сме да их критикује, осим ње. Везана за оца.

ДЕВИЦА - Он је домаћин на кога породица увек може да се ослони, нарочито примарна. Жена рођена у овом знаку навикла је да буде на услузи и родитељима, и браћи и сестрама, па јој и ако жели, не полази за руком да се рано осамостали. Негује рођачке односе.

ВАГА - Породица јој је најважнија, везана за родитеље, жена више за мајку, мушкарац за оца. Као мајка, све ће учинити за децу, а често ће се жртвовати и за ближе чланове породице. Као отац, посвећен деци, али више им је друг, него ауторитативна фигура.

ШКОРПИЈА - Јако повезан са примарном породицом, а када оснује своју, труди се да супрузи и деци ништа не недостаје, док њима често недостаје његово присуство у кући. Жена рођена у овом знаку је врло пожртвована мајка и нема тога што неће урадити за своју децу.

СТРЕЛАЦ - Мада га чланови породице не виђају често, мушки Стрелац се труди да им обезбеди све што потребно. Оба пола желе да, пре свега, буду пријатељи својој деци. Жена рођена у овом знаку се боље слаже са мушким, него са женским члановима примарне породице.

ЈАРАЦ - Везан за родитеље и чланове породице (ћерка Јарац приврженија оцу, син Јарац мајци), а када оснује своју, и за брачног партнера и децу, којима је увек подршка. Као мајка је сентиментална према деци, а као отац, своје наследнике учи одговорности.

ВОДОЛИЈА - Брине о родитељима, браћи и сестрама, али највише воли своју слободу. Када заснује породицу, децу учи да буду самостална. Према њима се понаша пријатељски, а не ауторитативно. Као син, сентименталан према мајци, а као ћерка, има компликованији однос са оцем.

РИБЕ - Мада је чешће ван куће, са друштвом, у кафани, породица се на њега увек може ослонити. Остаје детињаст и када заснује породицу, па с децом лако проналази заједнички језик. Ћерка Риба везана је за родитеље, који воле да јој се мешају у живот и када се осамостали.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas