· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

ХОРОСКОП ЗА 19. НОВЕМБАР: Лаву недостаје храброст, а ДВА знака ће упасти у СУКОБЕ

Данас је најбоље преспавати дан...

1605172340_Depositphotos_33458855_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

БИК

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању област у којој се ви нисте опробали покренуће вас велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.

Бик није безгрешан, Близанци се не осећају добро, а Рак је пун себе.

БЛИЗАНЦИ

Не осећате се најбоље, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што током недеље може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

РАК

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак и ако није на први поглед примамљива. Дугорочно, у питању је јако исплатив посао, останите у игри.

Рак је пун себе, Лаву недостаје упорност, Девици стрпљење, а Ваги слобода.

ЛАВ

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили своју рањивост. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

ДЕВИЦА

Дан је обележен непријатностима на послу. Негативна енергија која се дуго акумулирала прелива чашу и вашем стрпљењу се ближи крај. Мали повод биће довољан да читаву збрку рашчистите потезом који ће за многе око вас бити неразумљив.

ВАГА

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

ШКОРПИЈА

Расположени сте за рад, пуни сте енергије и елана. Ипак, с друге стране, имунитет вам је у паду. Можда је добар тренутак да квалитетно предахнете и порадите нешто на тему свог здравља, пре у противном би гадан грип могао да вас савлада.

Стрелац ће у афекту погрешити, Јарац не зна шта жели...

СТРЕЛАЦ

Немате разумевање за вољену особу па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде.

ЈАРАЦ

Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Ипак, можете одахнути јер данашњи дан не доноси ништа спектакуларно добро, али најважније, нема ни погоршања.

Водолија упада у сукобе, Рибе ће озваничити везу.

ВОДОЛИЈА

Можете упасти у сукобе и проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се додатно не ангажујете и предузмете одлучујуће кораке. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

РИБЕ

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација која се данас значајно компликује.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.