· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

ХОРОСКОП ЗА 24. НОВЕМБАР: Бику ће СВАНУТИ, Лав ће научити лекцију, а једном знаку стиже НОВАЦ

Ован коначно решава проблем, а Шкорпија почиње да иритира околину совјим понашањем.

1606141674_Depositphotos_14702483_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. До кулминације може доћи данас, јер аспекти на небу најављују неодложне и присилне промене. Не бежите од проблема, одлучно крените у сусрет променама.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

БИК

Пред вама је лепа пословна понуда коју сте жарко желели, али се сада плашите. Очекујете интензивну подршку вољене особе, иако сте свесни да вам то неће много помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите победу.

БЛИЗАНЦИ

Предстоји вам лекција у којој морате да савладате своју плашљивост и несигурност. То су особине које вас често онемогућавају да поентирате, па чак и онда када сте сигурни да сте у праву. Верујете себи, не обазирите се на то шта други мисле.

Близанц мора да се тргне, а Лав нешто научи.

РАК

У мисли вам се увукао неки немир, никако да одгонетнете шта је то што вас мучи. Тензија вас онемогућава да сагледате ситуацију у реалности, па је најбоље да одагнате тешке мисли и дан проведете с пријатељима, забављени дружењем и ћаскањем.

ЛАВ

Имате прилику да научите како из свега лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.

ДЕВИЦА

Нисте довољно упорни, пребрзо одустајете. Имате осећај да вас нико не разуме и не примећује вашу жртву, за коју верујете да је превелика. Лош осећај је тренутно нерасположење, па не повлачите потезе због којих ћете се касније кајати.

Девица претерује са жртвовањем!

ВАГА

Превише времена улажете у организацију нечега за шта уопште нисте сигурни да је изводљиво. Бавите се неважним ситницама, а главне ствари нисте довршили. Да не би дошло до забуне, проверите документа, али и трошкове који вас очекују.

ШКОРПИЈА

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају вашу околину, која већ неко време има знатно стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

Шкорпија мора да се смири, а Стрелцу стижу паре!

СТРЕЛАЦ

Предстоји вам финансијски добитак због кога ћете пожелети да појачате темпо. Не залећите се и не затрпавајте се додатним обавезама, већ позитивну енергију утрошите у кругу породице, јер је то поље које вас, непогрешиво, испуњава и исцељује.

ЈАРАЦ

Стално говорите о променама, па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

Јарац опет прича о промена до којих никада не ће доћи и постаје досадан!

ВОДОЛИЈА

Прерачунали своје материјалне могућности, можда сте заборавили на неки рачун или вам прети новчана казна. Предстоји вам непријатно изненађење због кога ћете морати да издвојите већу своту новца како бисте решили новонастале проблеме.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

РИБЕ

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези с тим вас очекује разговор који вам неће бити пријатан. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.