Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 3. ФЕБРУАР: Водолије су на прекретници, Рибе на клацкалици, а један знак се ЖЕНИ!

Уколико нешто потписујете, прочитајте два пута, јер вас чека непријатна клаузула!

1612177430_pexels-photo-3584505.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

ОВАН

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности. Ако је у све то укључен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.

Бикови, памет у главу!

БИК

Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете и не проћердате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

Прочитајте још: Нострадамус је најавио да Спаситељ долази у ЧЕТВРТАК са ИСТОКА

БЛИЗАНЦИ

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушеwима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.

Рак је под притиском, а Девица добија новац.

РАК

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

ЛАВ

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз ме|у члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду потајно мучило.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

ДЕВИЦА

Предстоји вам финансијски добитак због кога ћете пожелети да појачате темпо. Не залећите се и не затрпавајте се додатним обавезама већ позитивну енергију утрошите у кругу породице, јер је то поље које вас, непогрешиво, испуњава и исцељује.

ВАГА

Уколико имате неке проблематичне односе које до сада нисте рашчистили, овај дан нуди решење. Након прерасподеле задужења, следи вам пријатно изненађење јер вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам није била симпатична.

Шкорпије, све се тајне дознају!

ШКОРПИЈА

Нешто што сте држали у тајности данас може угледати светлост дана. Без обзира на то што сте пажљиво припремали сваки детаљ, управо сада ћете открити низ грешака због којих ће цео ваш план доћи у питање. Будите без панике, успех је известан.

Прочитајте још: Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

СТРЕЛАЦ

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневници.

ЈАРАЦ

Мучи вас сумњичавост па дижете зидове око себе. Уместо љубоморе, приберите се и повратите своје самопоуздање. Партнер ће вас вишеструко наградити, а ви ћете пронаћи нову љубав у себи, ону за коју сте мислили да не постоји. Верујте у себе и успећете.

Водолија на прекретници,  Рибе на клацкалици!

ВОДОЛИЈА

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

РИБЕ

Суочени сте с дисбалансом изме|у оног што рационално знате и оног што интуитивно осећате. Колебате се, сувише је луцидно донети важну одлуку само на основу осећаја, без начина да то докажете. Не правдајте се ником, ваш суд је непогрешив.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas