· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 4. АПРИЛ: Тајна веза ЈЕДНОГ знака ће се дознати, а Девица ће добити добре вести

Рак улази у озбиљне преговоре око каријере, али не сме да се залеће...

ОВАН

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Ован добија идеју о приватном послу, а Близанцима је на помолу финансијски добитак.

БИК

Покушавате да избегнете контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали.

БЛИЗАНЦИ

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не затрпавајте се новим обавезама већ недељу проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези сада да завршите.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за април: За сада су "врата отворена" за само ОВА ТРИ знака (ВИДЕО)

РАК

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена.

Рак ће се наћи у мрежи разговора, Лав је сумњичав, а Девица добија добре пословне вести, коначно!

ЛАВ

Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно, због чега не функционише систем рада и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилу, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

ДЕВИЦА

До вас стижу позитивне вести везане за посао. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Искористите ту привилегију.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

ВАГА

Ових дана се за сваки динар много мучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима.

Шкорпија има напет дан, Вага не треба да игра на крату среће, а Стрелац је пу оптимизма и елана...

ШКОРПИЈА

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

СТРЕЛАЦ

Препуни сте оптимизма и елана тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју искључују у старту.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за април: Девица ће се ЗАЉУБИТИ, а Рибе ће 10. априла остати БЕЗ ДАХА

ЈАРАЦ

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

Рибе су под притиском, Јарцу ће тајна веза изаћи на светло дана, Водолија је уморна од темпа.

ВОДОЛИЈА

Уморни сте од темпа који вас притиска већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

РИБЕ

Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.