· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 9. фебруар: ШКОРПИЈЕ притискају рокови, ЛАВОВИ треба да сачекају са променама

Погледајте шта вам звезде данас спремају

1675868228_shutterstock_83116369-secan-period-naslov.jpg

ОВАН

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избегнете беспотребне трошкове, можете запасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вести и интензивирање комуникације са иностранством.

 

БИК

Имате утисак да вашим одлукама управљају други људи. Ваш осећај можда није потпуно исправан, нарочито ако мислите да вас угрожава вољена особа. Ако пронађете право решење, неважно је да ли је идеја била ваша или туђа, битно је да јесте исправна.

 

БЛИЗАНЦИ

На разне начине се бавите правним и папиролошким пословима. Ваше организаторске способности долазе до изражаја јер су то воде у којима ви савршено пливате. Оваква динамика ће вам на кратко скренути мисли с љубавних проблема.

 

РАК

Дан доноси велику шансу да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте већ одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, осмислите мудру стратегију.

 

ЛАВ

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за промене. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

 

ДЕВИЦА

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с ветрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип, и ваше су одлуке често ирационалне.

 

ВАГА

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вас qуди питају за мишљење, некада вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, па не оклевајте, приуштите себи дужу паузу током које ћете се окрепити.

 

ШКОРПИЈА

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Нервира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, јако важно. Не подлежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

 

СТРЕЛАЦ

Прекидате комуникацију с једним чланом породице јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

 

ЈАРАЦ

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

 

ВОДОЛИЈА

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Пре него што подлегнете искушењу, проверите није ли та ваша потреба производ тренутне досаде.

 

РИБЕ

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.